Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Komunala Brežice prejemnica priznanja za Inovacije Posavja s strani Gospodarske zbornice Slovenije

Objavljeno: Sreda, 12.06.2024    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Priznanje inovatorki Petri Grajžl sta podelila g. Gorazd Pfeifer, predsednik Posavske gospodarske z

Priznanje inovatorki Petri Grajžl sta podelila g. Gorazd Pfeifer, predsednik Posavske gospodarske zbornice in predsednik ocenjevalne komisije, dr. Gregor Škorc. Foto (Tadej Kreft)

Med najboljšimi inovatorji v Posavju v letu 2024 je tudi Komunala Brežice, in sicer je prejela bronasto priznanje za inovacijo Dinamični Intrakom – sistem interne komunikacije v podjetju. Inovatorja sta Petra Grajžl in Aleksander Zupančič.

Inovacija Sistem interne komunikacije v podjetju Komunala Brežice rešuje izzive v interni komunikaciji podjetja, ki je steber poslovanja podjetja. Gre za sistemsko, celovito in prilagodljivo rešitev izzivov internega komuniciranja.

Sistem poleg običajnih komunikacijskih kanalov (sestankov, mailov, ipd.) vključuje še 16 drugih kanalov komunikacije v podjetju, kot so: mesečni interni informator, zbori zaposlenih, komunalne pozitivke, socialno omrežje, izbor Naj delavca, naj sodelavcev in eko junakov, razvojni razgovori, knjiga idej, voščilnica in darilna kartica ob rojstnih dnevih zaposlenih, dobrodošlica ob prihodih in odhodnica ob odhodih, stena ponosa, komunalna knjižnica, beleženje pohval in drugi.

S pomočjo inovacije je podjetje izboljšalo organizacijski klimo, učinkovitost, storilnost, zmanjšalo absentizem in izboljšalo številne kazalnike poslovanja.

Vir: Komunala Brežice

 
« Nazaj na seznam
»