Časopis za pokrajino Posavje
5.03.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Krška obrtno-podjetniška zbornica na MOS v Celju

Objavljeno: Petek, 23.09.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
MOS - 1
Na letošnjem 49. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS) v Celju je bila prisotna tudi Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško, skupaj s svojimi člani in obrtniki iz Zagreba.

Na 50 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru je tokrat nastopilo sedem krških podjetij in trije obrtniki iz Zagreba. Na letošnjem MOS-u je krška obrtno-podjetniška zbornica aktivno soustvarjala tudi obsejemsko dogajanje, saj je pripravila vrsto dogodkov. Že četrto leto zapored so organizirali in predstavili kot primer dobre prakse uspešno sodelovanje z Obrtničko komoro Zagreb. Krška obrtna zbornica je letos v soorganizaciji z Veleposlaništvom RS v Zagrebu pripravila tudi seminar, ki so ga poimenovali »Poslovanje na Hrvaškem«. Krčani so organizirali tudi individualna svetovanja za slovenske obrtnike in podjetnike o vstopu na hrvaški trg.

Krška obrtna zbornica je letos poskrbela tudi za lahkotnejši in atraktivnejši del sejemskih dogodkov, v ta namen je k sodelovanju povabila Občino Krško oz. celotno regijo Posavje in jim na svojem razstavnem prostoru odstopila prostor za promocijo Posavja.

Vir: Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško
« Nazaj na seznam