Časopis za pokrajino Posavje
25.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Krški Avtoline odprl samopostrežno avtopralnico v Novem mestu

Objavljeno: Sreda, 27.12.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
2017_1223_12355500

Avtopralnica se nahaja ob Ljubljanski cesti iz smeri centra Novega mesta proti Bršljinu.

23. decembra je podjetje Avtoline iz Krškega v Novem mestu odprlo največjo samopostrežno avtopralnico na Dolenjskem. To je že tretja samopostrežna Avtopralnica Avtoline, za prvo v Krškem in drugo v Brežicah, ki sta bili odprti pred dobrim letom. Hkrati je največja samopostrežna avtopralnica v Sloveniji, ki ponuja tako celovito ponudbo storitev za pranje, čiščenje in nego osebnih avtomobilov. Objekt avtopralnice se nahaja ob Ljubljanski cesti iz smeri centra Novega mesta proti Bršljinu.

Investicija v najsodobnejšo tehnologijo uporabnikom zagotavlja najvišjo kakovost in učinkovitost storitve, obenem pa pomembno prispeva h gospodarskemu razvoju mesta in občine. S tem bo tudi Novo mesto pridobilo dodatno ponudbo za svoje meščane, kot jo poznajo vsa večja evropska mesta.

Avtoline je podjetje z več kot petdesetletno tradicijo na področju servisa, izvajanja tehničnih pregledov ter prodaje novih in rabljenih vozil. Njegovo poslanstvo je zagotavljanje udobne in zanesljive vožnje, zato želijo strankam ponuditi vse storitve, povezane s skrbjo za avtomobile. Ker v Sloveniji, posebej pa na širšem dolenjskem območju, manjkajo avtopralnice s samopostrežnim načinom pranja, se je podjetje odločilo za razširitev blagovne znamke ter s tem strankam ponuditi nove storitve, s katerimi bo zaokrožilo svojo ponudbo.

2017_1223_12252900

Direktor Slavko Hotko je ob otvoritvi prikazal, da je vozilo mogoče oprati tudi v poslovni obleki.

Samopostrežna avtopralnica, je pralnica, kjer uporabniki svoje avtomobile operejo sami in ponuja enostavno, hitro in zelo učinkovito pranje vozila, 24 ur na dan, vse dni v letu. Namenjena je vsem, ki imajo radi čist in urejen avto, pa vendar jim v današnjem hitrem tempu za to velikokrat zmanjka časa. Sodobna tehnologija omogoča izbiranje med več programi, ki jih med pranjem enostavno spreminjamo. Ponuja najboljšo nego za osebna vozila, saj se vozilo opere brez krtač, ki bi poškodovale lak vozila, avto je temeljito opran že po nekaj minutah, po pranju pa ga ni potrebno niti obrisati. V samopostrežni avtopralnici lahko avto tudi posesamo, nanesemo vonj za notranjost ali črnilo za gume vozila.

Pranje v samopostrežni avtopralnici je dobrodošla rešitev za vse, ki živijo v stanovanjskih blokih ali imajo premajhno dvorišče kot tudi za tiste, ki ne marajo zamudnega pranja na domačem dvorišču. Primerno je mlajše in starejše uporabnike, saj je uporaba pralnice resnično enostavna. Dobrodošla je za obrtnike in podjetnike, kot tudi za večja podjetja, ki imajo velik vozni park, in ki pri svojem delu na prvo mesto postavljajo učinkovitost.

Objekt avtopralnice se nahaja ob Ljubljanski cesti iz smeri centra Novega mesta proti Bršljinu. Zgrajen je bil v dobrih dveh mesecih v zahtevnih vremenskih razmerah. Pralnica je v obliki dveh nadstrešnic s kar 12 pralnimi mesti, kar jo postavlja na prvo mesto po velikosti med vsemi samopostrežnimi avtopralnicami v Sloveniji. To uporabnikom omogoča hitro pranje brez čakalnih vrst. Storitve v avtopralnici se plačujejo z žetoni, ki se kupijo na avtomatu za žetone. S pralnico v Novem mestu uvajajo tudi novost – možnost plačevanja storitev pranja prek aplikacije Ready2Wash na mobilnem telefonu. Ob otvoritvi samopostrežne avtopralnice je direktor podjetja Slavko Hotko s simboličnim prikazom pranja avtomobila pokazal, da je pranje vozila hitro in enostavno ter primerno tudi za poslovneža v poslovni obleki. Na dan otvoritve ter ves teden po otvoritvi obiskovalcem nudijo možnost brezplačnega pranja, asistenti pa obiskovalcem pokažejo, kako enostavno je pranje vozila v samopostrežni avtopralnici.

Vir in foto: Avtoline Krško
« Nazaj na seznam