Časopis za pokrajino Posavje
10.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Lisca v pariškem svetu čipk

Objavljeno: Sreda, 25.01.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Lisca
V Parizu je med 21. in 23. januarjem 2017 potekal eden izmed največji sejmov perila Salon  International de la Lingerie, na katerem je svoje trendne kose jesensko-zimske kolekcije 2017 predstavila tudi slovenska blagovna znamka Lisca.

Na čudovitem razstavnem prostoru, ki ga je bilo moč videti že ob vhodu na prizorišče, je bilo razstavljeno perilo Lisca in Cheek by Lisca za letošnjo jesensko-zimsko sezono. Zapeljiva prosojnost, romantične čipke in modne barve bodo zagotovo navduševale v naslednji sezoni, prav gotovo pa se je pogled obiskovalcev zaustavil tudi na manekenki v zapeljivem kompletu perila, poimenovanem Queen Rose.

Na sejmu je 480 znamk iz 37 držav predstavilo trende za prihodnje sezone. Celotno sejemsko dogajanje so dopolnile številne modne revije, kjer so bile prikazane najbolj modne zgodbe perila in loungwear-a za jesen in zimo. Tako kot vsako leto se je na modnih revijah predstavila tudi Lisca in navdušila obiskovalce. Predstavila se je na prvi modni reviji z naslovom »Dualizem«.

Vrhunec sejemskega dogajanja v Parizu pa je zagotovo Trend Forum, kamor strokovnjaki vsako leto uvrstijo posamezne sete perila, za katere menijo, da postavljajo trende prihajajoče sezone. Tudi to leto se je med nosilce trendov (trendseterje) ponovno uvrstila Lisca z zapeljivim rdečim kompletom perila Queen Rose.

Vir: Lisca
« Nazaj na seznam