Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Med letošnjimi nagrajenci GZS tudi Radeče papir nova, INO in Numip

Objavljeno: Torek, 01.12.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
GZS Posavje-inovacije-priznanja-2020 RADECE PAPIR(73)

Predstavnica ekipe PS5 iz Radeče papir nova

30. novembra je Gospodarska zbornica Slovenije podelila nacionalna priznanja GZS za inovativnost 2020, in sicer 11 zlatih priznanj, posebno priznanje za mlado podjetje, posebno priznanje za inovacijski izziv 2020, 24 srebrnih priznanj ter pet bronastih priznanj. Bronasto in srebrni priznanji so prejela tudi tri podjetja iz Posavja, in sicer Radeče papir nova, INO Brežice in Numip iz Ljubljane, s podružnico v Krškem.

GZS Posavje-inovacije-priznanja-2020 INO (65)

Predstavnik podjetja INO

Radeče papir nova je na letošnji, sicer že 18. podelitvi nacionalnega priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in drugih organizacijah v okviru Dneva inovativnosti, prejelo srebrno priznanje, in sicer za inovacijo Optimizirana vgradnja specialnih papirnih blanšet (inovatorji: ekipa PS5), bronasto priznanje pa sta prejeli podjetji INO Brežice, in sicer za inovacijo Pametni modeli vibracijskih podrahljalnikov z inovativno opremo za precizno globinsko pnevmatsko dognojevanje v vinogradih in sadovnjakih (inovatorji: Tone Vogrin, Jurij Žnideršič in Branko Kos) ter družba Numip iz Ljubljane, s podružnico v Krškem, za inovacijo Namenska
GZS Posavje-inovacije-priznanja-2020 - NUMIP(70)

Predstavnik podjetja Numip

varilna naprava za predfabrikacijsko varjenje cevnih segmentov (inovatorji: Matej Pleterski, Joško Andrejčič in Robert Metelko).

Čestitamo!

B. M., foto: fotografije nagrajencev s podelitve GZS Posavske gospodarske zbornice v mesecu septembru
« Nazaj na seznam