Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Moč prijaznosti - temelj uspeha v poslovnem svetu

Objavljeno: Torek, 12.09.2023    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Okrogla miza poslovno odličnih

Okrogla miza poslovno odličnih

V živahnem utripu sodobnega poslovnega sveta se včasih zdi, da so v ospredju le številke, strategije in tehnologija. A vendar, ali smo kdaj pomislili, da je morda najmočnejše orodje za uspeh prav nežnost v našem srcu in prijaznost na naših ustnicah?

Dogodek "Tvoj nasmeh je tvoj logo", ki ga je organiziral Klub poslovne odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja, nam je odprl oči glede moči vrednot in prijaznih dejanj v poslovnem okolju. Njegova glavna sporočila so bila kristalno jasna: prijaznost, spoštovanje in odgovornost so temeljne sestavine uspešnega poslovanja.
 
Prijaznost ni le nekaj, kar kažemo v osebnem življenju, temveč ima izjemno moč tudi v poslovnem svetu. Predsednica kluba Maja Fink je z besedami, polnimi strasti, poudarila: "Želimo ustvariti okolje, kjer se vsak posameznik čuti cenjen in spoštovan."
 
Polona Požgan in udeleženci

Polona Požgan in udeleženci


Vrhunec dogodka je bila okrogla miza uspešnih poslovnih žensk, ki so članice kluba, ki so delile dragocene prakse, ki so osnova za trdne in uspešne organizacije. Anja Jarc Petrovič, Vesna Draginc, Sabina Gosena, Mojca Šikonja, Monika Žokalj in Barbara Fortuna Zore so nas opomnile, da so vrednote resnično srce vsakega podjetja.
 
Polona Požgan, priznana strokovnjakinja, nas je osvetlila s svojimi modrostmi o pomenu prijaznosti v poslovnem svetu. Njene besede so bile kot sončni žarki, ki so prebudili naša srca in nam pokazali pot do večje empatije in razumevanja.
 
Predsednica kluba Maja Fink

Predsednica kluba Maja Fink


Dogodek ni bil le obogaten z globokimi vsebinami, temveč tudi z glasbenim čarom Anje Kramar in virtuoza Jerneja Šuštaršiča, ki sta s svojo glasbo povezala srca vseh prisotnih.
 
Zahvala gre vsem govorcem, udeležencem, sponzorjem in članom kluba za njihov neprecenljiv prispevek k uspehu dogodka. Skupaj smo dokazali, da so prijaznost, vzajemno spoštovanje in strast do soustvarjanja res ključ do uspeha v poslovnem svetu.
 
Zato, drage dame in cenjeni gospodje, nikoli ne pozabite, da je vaš nasmeh vaš najlepši logotip in vaša prijaznost najmočnejše orodje za premikanje gora tudi v svetu poslovanja. Zaupajte vase, delajte z ljubeznijo in osvajajte svet s svojo edinstveno svetlobo. 
 
Klub poslovne odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja
 
« Nazaj na seznam
»