Časopis za pokrajino Posavje
10.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nova investicija v Termah Paradiso

Objavljeno: Ponedeljek, 09.01.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Terme Paradiso-nova investicija
V Termah Paradiso v Dobovi pravkar tečejo intenzivna investicijska dela. Do predvidoma sredine junija 2017 bo butični Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior bogatejši za 18 luksuznih dvoposteljnih sob, med katerimi bodo tudi sobe z jacuzzijem, povezane družinske sobe ter t.i. business sobe z nadstandardno opremo.

V sklopu investicije - razširitve hotela bodo na novo uredili tudi osrednji restavracijski del s 120 sedeži, kuhinjo, otroško igralnico in družabni prostor za odrasle. Prve goste pričakujejo že v juliju.

Investicija predstavlja velik potencial tako za nadaljnji razvoj Term Paradiso kot za občino Brežice, ki si na račun novih premium deluxe sob lahko obeta večji obisk zahtevnejših gostov. Nove namestitvene kapacitete bodo namreč namenjene predvsem wellness gostom z višjo kupno močjo. V novem delu bodo zagotavili tudi okoli pet novih delovnih mest.

Terme Paradiso, ki so s poslovanjem pričele v letu 2010, v zadnjih letih  beležijo vse večje število gostov in rast poslovnih rezultatov. Z novo naložbo, v kombinaciji z ostalo turistično ponudbo, pa se bodo kot najmlajše slovenske terme poslej lahko postavile ob bok najsodobnejšim termalnim resortom.

Vir: Terme Paradiso
 
« Nazaj na seznam