Časopis za pokrajino Posavje
3.10.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nova spletna trgovina ZPTM Brežice

Objavljeno: Petek, 08.09.2023    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
spletna trgovina
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM Brežice) z veseljem najavlja odprtje nove spletne trgovine, kjer so na voljo lokalni produkti iz Kolektivne blagovne znamke: Brežice Izbrano. Spletna trgovina je dostopna na spletni strani https://www.visitbrezice.si/trgovina.

26 ponudnikov s kar 124 izdelki pod skupno znamko

Novo odprta spletna trgovina ponuja raznoliko izbiro lokalnih produktov, ki so pridobili certifikat kakovosti. Od unikatnih rokodelskih izdelkov do okusnih lokalnih dobrot, vse to je sedaj dostopno na enem mestu, pod eno znamko. Kliknite tudi na seznam vseh ponudnikov, ki so prejeli certifikat in spoznajte lokalne ustvarjalce in proizvajalce, ki prispevajo k bogati ponudbi produktov našega območja. Koordinator kolektivne blagovne znamke Klemen Mlakar še dodaja: »Upajmo, da bo spletna trgovina postala priljubljena destinacija za vse, ki želite odkriti odločnost produktov Kolektivne blagovne znamke Brežice Selection / Izbrano."
 
Za več informacij o izdelkih in ponudnikih obiščite spletno stran visitbrezice.si ali nas kontaktirajte na info@visitbrezice.si.
 
Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte