Časopis za pokrajino Posavje
27.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ob srebrnem jubileju Vulkanizerstva Lašič veliko praznovanje

Objavljeno: Sreda, 19.06.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Zakonca Lašič s predsednikom in podpredsednikom OOZB (od leve Janko Hrastovšek, Jasna Lašič, Sr

Zakonca Lašič s predsednikom in podpredsednikom OOZB

V družbi poslovnih partnerjev, dobaviteljev, zaposlenih in številnih prijateljev je družina Lašič 15. junija praznovala 25 let družinskega podjetja. Slavnostno prireditev je vodila Bernarda Žarn, za glasbeno kuliso dogodka pa je poskrbel DJ Tomy. Vsekakor je praznovanje popestril tudi šov akrobatske skupine ''Dejan Špoljar Stunt Rider''.

Pred 25 leti je Aleš Lašič stopil na samostojno podjetniško pot, na kateri se mu je pridružila tudi žena Jasna. Prvi prostori so bili skromni, pogum in trdo delo pa sta se obrestovala, razvijali so se leto za letom in tako Vulkanizerstvo Lašič raste vse od tistih časov. Leta 2007 so porušili del starih delavnic in postavili vse na novo, lani pa so postavili montažno halo, povečali kapaciteto skladišča, saj le tega ni nikoli dovolj.
Aleš in Jasna Lašič ob torti za 25. jubilej Vulkanizerstva Lašič

Aleš in Jasna Lašič ob torti za 25. jubilej Vulkanizerstva Lašič

Danes je v podjetju poleg zakoncev Lašič in vseh treh hčera, zaposlenih še 14 delavcev, ko pa se obseg dela ob sezoni poveča, se jim pridružijo še dodatni delavci.
 
Čestitke ob častitljivem jubileju sta Vulkanizerstvu Lašič izrekla tudi župan občine Brežice Ivan Molan, ki je podelil podjetju plaketo, in predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Janko Hrastovšek (katere član je tudi Vulkanizerstvo Lašič), ki je podjetju predal častno priznanje za 25-let delovanja.
Kolektiv Vulkanizerstva Lašič

Kolektiv Vulkanizerstva Lašič


 
Ker pa v Vulkanizerstvu Lašič poleg svojih zaposlenih skrbijo tudi za širšo okolico in so družbeno odgovorni, so ob tej priložnosti, direktorju Zdravstvenega doma Brežice Draženu Levojeviću predali donacijo v vrednosti 1.500 eur, ki bo namenjena Otroškemu in šolskemu dispanzerju.
 
Vir: Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice (Slavica Kostevc)
Fotografije: Foto Rožman
 
« Nazaj na seznam