Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Obvestilo vlagateljem zbirnih vlog za ukrepe kmetijske politike

Objavljeno: Sreda, 31.03.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Zaradi zaostrenih epidemioloških razmer in novih vladnih ukrepov omejevanja stikov bo tudi Javna služba kmetijskega svetovanja (JSKS) začasno (predvidoma do 12. aprila) prekinila pomoč vnosa zbirnih vlog v pisarnah pri kmetijskih svetovalcih.

Kljub temu se bo izpolnjevanje vlog nadaljevalo z delom na daljavo, in sicer s povezavo prek telefona pri preprostih vlogah oziroma z vzpostavitvijo povezave z računalnikom pri zahtevnejših vlogah, pri čemer lahko vlagatelj na svojem zaslonu spremlja vnos zahtevkov.
 
Zbirna vloga, priloge in ostali izpolnjeni obrazci s tem še ne bodo oddani. Za elektronski podpis in oddajo zbirne vloge bo moral vlagatelj, ko bodo razmere dopuščale,  priti na lokacijo JSKS, kjer bosta s svetovalcem, po pregledu vloge in podpisu dokumentacije, izvedla elektronsko oddajo vloge.
 
Vse, ki ste bili v času med 1. in 11. aprilom že dogovorjeni za vnos in oddajo vlog, prosimo, da se s svetovalcem dogovorite o možnosti in načinu oddaje zbirne vloge oziroma morebitni prestavitvi termina vnosa.
 
Za vsa nadaljnja navodila o poteku vnosa vlog za ukrepe kmetijske politike leto 2021 spremljajte spletno stran strani KGZS (www.kgzs.si) ter spletne strani Kmetijsko gozdarskih zavodov ali pa se pozanimajte pri vaših kmetijskih svetovalcih. 

Vir: Kmetijsko gozdarski zavod Novo mesto, Izpostava Krško
 
 
« Nazaj na seznam