Časopis za pokrajino Posavje
27.02.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Odpirajo se vrata v svet misli za prihodnost

Objavljeno: Četrtek, 17.11.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Že ta vikend se bodo na idilični zgodovinski lokaciji, na Gradu Rajhenburg, širile (za)misli za prihodnost.  Prva TEDx konferenca na območju Posavja je bila razprodana v manj kot dveh urah, svoje ideje pa bo na dogodku predstavilo 6 govorcev, ki živijo ali ustvarjajo v Posavju.

Kdo bo predstavil svoje (za)misli za prihodnost?

Na premierni konferenci TEDxKrško se bomo sprehodili skozi različna področja delovanja, govorci pa bodo predstavili ideje, ki lahko vplivajo na spremembe v družbi ali dojemanju družbe. Skozi glasbo se bomo sprehodili do športa, družili se bomo s človekovim najboljšim prijateljem, pokukali v zakulisje življenja minimalista in spoznali, da imajo vsakdan vseh posameznikov na zemeljski obli vsega 24 ur.

Svoje (za)misli za prihodnost bodo z obiskovalci delili v svobodo zaljubljeni Robi Špiler, živaloholičarka Dona Gomilšek, bobnar Luka Pate, vsestranska Simona Potočar, edina Slovenka s certifikatom za izvajanje vadbe booty bare Renata Hrženjak in nekdanji daljinski plavalec in podjetnik Rok Kerin. Za glasbeni vložek bodo poskrbele mlade Dobovčanke, članice Vokalne skupine Aria.

Dogodek je osnovan tako, da govorcem med njihovimi govori ne morete postavljati vprašanj. Za morebitna vprašanja, dvome in pomisleke vam bodo govorci in organizator na voljo med glavnim odmorom in po koncu prireditve.  

Ali še lahko dobim vstopnico za dogodek?

Vstopnice za konferenco so bile razprodane v pol ure. Zaradi velikega zanimanja med Posavci se je organizator odločil povečati količino vstopnic, a je tudi drugi dal vstopnic pošel v dobri uri.

Na dogodek se odpravite pravočasno

Vrata v svet misli za prihodnost se bodo odprla v soboto, 19. novembra 2016, ob 16. uri, ko bodo obiskovalci lahko prevzeli svojo akreditacijo za vstop v dvorano. Prvi govorec bo na oder stopil ob 17. uri, zato vas organizator naproša, da se na dogodek odpravite pravočasno. S pravočasnim prihodom se boste izognili tudi iskanju parkirnega prostora, čeprav je v okolici gradu je na voljo dovolj parkirnih mest za vse obiskovalce.

Zaradi varnosti vam predlagamo, da se na Grad Rajhenburg pripeljete po poti, ki vodi mimo Hostla Kozmus in se nadaljuje v Dolenji Leskovec.
 
Tina Šoln – vodja PR in marketinga
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte