Časopis za pokrajino Posavje
8.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Odprli podajno-razstavni salon vrhunske keramike Kerlet

Objavljeno: Petek, 19.06.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
DSCF5197
Včeraj, 18. junija, je bila na Tovarniški 3 v Krškem otvoritev modernega salona Kerlet z vrhunsko ponudbo keramike svetovnega kova.

Lastnika podjetja Kerlet d.o.o. sta Robert Baškovič in Boris Čurčić. Svojo skupno poslovno pot sta začela leta 2008 z ustanovitvijo podjetja Bibo. Skozi čas sta zaznala potrebo in vrzel na področju ponudbe vrhunske keramike in da prave izbire za bolj izbirčne kupce v Posavju ni. Tako sta leta 2011 začela s skladiščno veleprodajo outlet italijanske keramike, keramike nižjega cenovnega razreda. Sčasoma se je pokazala potreba po bolj kvalitetnih produktih višjega cenovnega razreda in tako sta se leta 2017 odločila, da uredita lasten salon.
DSCF4935
Trenutno so v ekipi štirje zaposleni, sicer pa pravita, da imajo ves čas potrebo po novih kadrih in vabijo vse, ki se ne bojijo izzivov, da postanejo del njihove ekipe.
 
Kerlet – prodajno-razstavni salon vrhunske keramike je narejen po sodobnih merilih, da se kupec v njem počuti sproščeno in domače. Spodnji del salona je namenjen izključno italijanskemu proizvajalcu vrhunske keramike Miragu, ki je takoj prepoznal vizijo mladih podjetnikov in tudi aktivno sodeloval pri dizajnu in izgledu salona. Pri njih je poudarek na kvaliteti, veliki izbiri, hitrih dobavnih rokih in ugodnih cenah!

Pohvalijo se lahko, da imajo edini v okolici Kolpasanov premium program, seveda nudijo tudi keramiko vseh vrst in dimenzij – trenutno je trend keramika velikih dimenzij, talna, stenska, mozaik keramika. Poleg strokovnega svetovanja nudijo tudi 3D-izris kopalnic in ostale keramike. V njihovem salonu najdete vse, kar potrebujete za lep in udoben dom, saj imajo vse dodatke: lepila, fugirne mase, zaključne profile, sanitarno opremo, keramiko za bazene … Skratka, vse rešitve za bazene, terase in kopalnice na enem mestu.
 
Načrtov za prihodnost jim ne zmanjka, le dan je prekratek, pravijo. Verjamejo v ekipni duh, saj skupaj z zaposlenimi premikajo meje! Vabijo vas, da jih obiščete in se sami prepričate o bogati ponudbi, sploh sedaj, ko vas čakajo še otvoritvene akcije!
 
Delovni čas:
  • od ponedeljka do petka:     8.00-17.00
  • sobota:                                8.00-12.00
  • ​nedelje in prazniki:             ZAPRTO 
www.kerlet.si/info@kerlet.si/ 031 787 900
KERLET d.o.o., Prodajno razstavni salon KRŠKO, Tovarniška ulica 3, Krško 

B. K. R., foto: Boštjan Colarič
« Nazaj na seznam