Časopis za pokrajino Posavje
27.02.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Odprtje samopostrežne avtopralnice Avtoline v Brežicah

Objavljeno: Torek, 15.11.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
20161114_081120

Samopostrežna avtopralnica podjetja Avtoline v Brežicah

Brežice so bogatejše za novo pridobitev, saj je podjetje Avtoline v soboto, 12. 11. 2016, tam odprlo samopostrežno avtopralnico. Ta je že druga v Posavju, saj je pred dvema mesecema začela z obratovanjem prva v Krškem. Najsodobnejša tehnologija pranja uporabnikom zagotavlja visoko kakovost storitve, hkrati pa predstavlja pomemben prispevek h gospodarskemu razvoju ter ponudbi kraja in občine.

V večjih mestih že dlje časa poznajo tovrstni način pranja avtomobilov, saj je prilagojeno sodobnemu načinu in tempu življenja. Samopostrežna avtopralnica, ki je odprta 24 ur na dan, je namenjena vsem, ki radi skrbijo za svoje avtomobile, vendar jim za to primanjkuje časa, nimajo pravega prostora ali ustrezne opreme. Objekt avtopralnice, ki je bil tudi v Brežicah zgrajen v slabih dveh mesecih, je v obliki nadstrešnice s šestimi pralnimi mesti za samopostrežno pranje vozila in se nahaja ob brežiški obvoznici, na Mladinski ulici 15. Sodobno opremljena pralnica uporabnikom zagotavlja enostavno, hitro in učinkovito pranje, poleg pranja pa ponuja tudi druge storitve za nego in čiščenje vozila. Ves otvoritveni vikend so v samopostrežni avtopralnici obiskovalcem nudili brezplačno pranje ter jim pri prvem pranju pomagali, pralec pa bo obiskovalcem nudil pomoč pri pranju še dva meseca.

Z odprtjem že druge samopostrežne avtopralnice podjetje Avtoline, ki sicer temelji na več kot petdesetletni tradiciji servisiranja, tehničnih pregledov in prodaje vozil, pogumno in z jasnimi cilji stopa v prihodnost. Med prvimi načrti so s postavitvijo podobnih objektov ponuditi storitev samopostrežnega pranja še drugje v Posavju oz. v širši regiji. Razvoj in rast podjetja s ponudbo novih, dopolnjujočih storitev predstavlja prednosti tudi za zaposlene, saj jim tako nudi nove delovne izzive ter možnosti za strokovni razvoj.

Vir: Avtoline
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

16.11.2020 | Redakcija

Postrv z zelišči

12.09.2019 | Redakcija

Solatarska ciza z Drnovega

11.11.2020 | Redakcija

File postrvi z bučnimi semeni