Časopis za pokrajino Posavje
25.02.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Podaljšanje projekta INNO INDUSTRY zaradi epidemije COVID-19

Objavljeno: Petek, 12.02.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
INNO Industry
Skladno s trenutnimi razmerami Regionalna razvojna agencija Posavje skupaj še z 9 projektnimi partnerji vse aktivnosti v okviru projekta INNO INDUSTRY programa INTERREG EUROPE izvaja preko spleta. Tako je bilo v zadnjem obdobju organiziranih prek 10 spletnih dogodkov, na katerih so partnerji izmenjavali dobre prakse ter se spoznali z razvojem akcijskega načrta.

V okviru partnerskega srečanja v mesecu decembru so bili projektni partnerji enotni, da je trenutna situacija močno spremenila način dela in aktivnosti v projektu. Zato je RRA Posavje kot vodilni partner v projektu na podlagi dogovora s skupnih sekretariatom s sedežem v Franciji oddala vlogo za podaljšanje projekta za obdobje 6 mesecev.

Skladno z odločitvijo sekretariata se je izvajanje projekta, katerega skupna vrednost znaša 1.637.941,00 €, podaljšalo do 31. 1. 2023.

Več informacij o samem projektu in aktivnostih lahko pridobite na spletni strani projekta INNO INDUSTRY https://www.interregeurope.eu/innoindustry/ ali na sedežu RRA Posavje, kontaktna oseba Urška Renko, urska.renko@rra-posavje.si ali 07-4881042.

Vir: RRA Posavje
 
« Nazaj na seznam