Časopis za pokrajino Posavje
28.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Podjetje Plus rešitve odslej v novih prostorih

Objavljeno: Nedelja, 04.10.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
plus_resitve_novi_prostori (6)

Anamarija Toth Kostevc (na sredini) s sodelavkama Tadejo Štravs in Lizo Paič Dornik pred vhodom v Psihološki center Plus rešitve

Zasebno podjetje Plus rešitve, ki ga vodi Anamarija Toth Kostevc, po novem deluje v novih, sodobnejših prostorih, ki se nahajajo v poslovno-stanovanjskem objektu Trobentica v Brežicah (Hrastinska pot 42). Tu lahko stranke obiščejo Psihološki center Plus rešitve, ki so ga uradno odprli minuli petek.

»Želimo si, da bi nov Psihološki center Plus rešitve predstavljal nek doprinos v lokalno okolje, saj opažamo, da je vse večja potreba po psiholoških storitvah. Naše storitve se nanašajo tako na posameznike kot tudi podjetja in organizacije, katerim želimo ponuditi celostne rešitve. Posamezniki se na nas obračajo s potrebo po psihoterapijah, svetovanjih in psihodiagnostikah, kjer izdelamo mnenje. Podjetja in organizacije pa povprašujejo po pomoči pri zaposlovanju, selekciji kadra, delavnicah, svetovanjih pa tudi terapevtskih zadevah. Želimo ponuditi čim bolj strokovne storitve,« nam je povedala Toth Kostevčeva, po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja.
plus_resitve_novi_prostori (2)

Zelena terapevtska sobaPsihološki center ima zdaj ločene prostore – predavalnico, terapevtsko sobo, pisarno, sanitarije. »S tega vidika smo dosegli osnovne standarde tudi za kakšne večje razpise, mednarodne projekte, saj želimo tudi na ta način okolju ponuditi dodano vrednost,« še pravi. Podjetje, ki ima sedež v Dečnem selu, sicer obstaja od leta 2007, ko je Toth Kostevčeva (takrat še Toth Pope) ustanovila Zasebno psihološko ordinacijo, v kateri je začela z izvajanjem psiholoških pregledov in svetovanj za potrebe posameznikov. Svoje znanje je nadgrajevala in ga dopolnila tudi s specializacijama na področjih psihologije dela in organizacije ter zakonskih in družinskih terapij. Na osnovi tega so se razvila sodelovanja z različnimi javnimi zavodi, podjetji in ostalimi organizacijami. Leta 2011 je svoje znanje še dopolnila s študijem MBA v tujini, ki mu je sledil enoletni odhod v tujino. Po vrnitvi leta 2012 je nadaljevala delo s podjetji in organizacijami iz cele Slovenije.

Toth Kostevčevi v podjetju pomagajo še Tadeja Štravs, Liza Paič Dornik in Teja Bandel Castro ter nekateri drugi sodelavci.

R. R.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam