Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Podjetje Topdom obnovilo grajske klopi v Brežicah

Objavljeno: Sreda, 12.06.2024    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
20240611_123849

Zaposleni iz podjetja Topdom so v torek na grajskem dvorišču v Brežicah obnavljali grajske klopi.

Ekipa podjetja Topdom, ki te dni skrbi za obnovo grajskih klopi z namenom trajnostne zaščite, ki obiskovalcem v času dogodkov ter med ogledom gradu in muzeja nudijo prostor za počitek, bo skupaj osvežila kar 13 klopi z barvami SIGMA. V sklopu iniciative Colourful communities podjetja PPG, ki ga zastopa na slovenskem tržišču podjetje Topdom in poteka že vrsto let, so se letos odločili za projekt – obnova grajskih klopi v občini Brežice.

Ker se zavedamo, da je les žrtev vremenskih razmer in potrebuje posebno nego, smo se odločili za uporabo premaza SIGMA Contour PU Gloss. Vrhunski premaz z visokim sijajem, odporen na praske in odrgnine, izdelan na osnovi poliuretana in alkidne smole (ki se redči s topili), za notranjo in zunanjo uporabo.

Idealna izbira za zahtevne končne premaze na vseh običajnih združljivih podlagah, kot so les, lesni materiali, kovine, neželezne kovine in umetne mase, po ustrezni predhodni obdelavi. Z inovativno tehnologijo WHITE SHIELD TECHNOLOGY za visoko obstojno belino. Posebej priporočljiv je za barvanje oken, vrat in lesenih delov fasad.

Vir in foto: Topdom
« Nazaj na seznam
»