Časopis za pokrajino Posavje
27.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Poslovna in družabna priložnost za ponudnike in kupce – POK 2016

Objavljeno: Ponedeljek, 10.10.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
POKII-38
Pred nami je že šesti Podjetniško – obrtni in kmetijski sejem Brežice 2016, ki bo letos potekal 15. in 16.10.2016. Sejmi imajo kot orodje pospeševanja prodaje pomembno vlogo pri osebnem in neposrednem dialogu med razstavljavcem in obiskovalcem. Praksa je pokazala, da nobena sodobna informacijska tehnologija ne more prehiteti pomena osebnih stikov med poslovnimi partnerji.

Na polno zasedenem sejemskem prostoru se bo konec tedna predstavilo skoraj sto podjetnikov od blizu in daleč, ki vas bodo prepričali s svojo ponudbo. Pestra paleta razstavljavcev je gotovo razlog, da nas obiščete. Tradicionalno bo sejem postregel z bogatim razvedrilnim programom, ki se bo odvijal skozi ves odpiralni čas sejma. Posebej velja izpostaviti: sejemsko vinsko klet in pivoteko, otroško igralnico z delavnicami in animacijami za otroke,  kuhanje županovega golaža, dogajanje na glavnem odru, sejemsko kuhno ter seveda After POK zabavo za vse lokalne podjetnike in razstavljavce na sejmu.
 
Sejem predstavlja stičišče inovativnih, podjetnih in vedoželjnih ljudi ter omogoča celovito predstavitev izdelkov in storitev. Utrdite obstoječe in razvijte nove poslovne odnose, spoznajte nove ponudbe in sledite razvoju dejavnosti.
 
Več informacij o sejmu tudi na Facebook profilu (Podjetniško brezice) ter na spletni strani www.pcbrezice.si.
 
Vir: ZPTM Brežice, enota CPT           
 
 
 
 
 
« Nazaj na seznam