Časopis za pokrajino Posavje
13.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pred nami so Dnevi podjetniških priložnosti 2017

Objavljeno: Četrtek, 26.01.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
IMG_3428
Že sedmo leto zapored se na Zavodu za podjetništvo in turizem Brežice pripravljamo na Dneve podjetniških priložnosti. V sklopu brezplačnih predavanj in delavnic, ki bodo potekala skozi cel februar in se nadaljevala v marcu, bomo v Mestni hiši Brežice gostili priznane strokovnjake in medijsko prepoznavne osebe.

Letošnja predavanja vas bodo opremila z znanji, ki so pomembna za učinkovitejši javni nastop. Z nami bo Saša Einsidler, ki bo poskrbela, da bosta trema in potne roke pri javnem nastopanju le še preteklost. Prisluhnili bomo tudi strokovnjaku spletnega marketinga Matiji Zajšku, ki nam bo predstavil »trike« boljše pozicije vaše spletne strani in lokalnemu strokovnjaku za izdelavo spletnih strani Sašu Paniću.

Nadaljevali bomo z delavnico, ki bo rešila problem trženja kmetijskih in turističnih ponudnikov. Z nami bodo kar tri strokovnjakinje - doc. dr. Tanja Lešnik Štuhec; Urška Topolšek Planinšek in Mojca Polak, ki so združile moči in znanja za izvedbo zelo praktično naravnanega srečanja. Zadnje srečanje v februarju pa bo namenjeno predvsem nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji. Spremenjena zakonodaja prinaša za dopolnilne dejavnosti kar nekaj novosti, tako na področju poslovanja kot davčne zakonodaje, kar nam bosta predstavila Damijan Vrtin in Slavica Grobelnik.
 
Predavanja so brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava. Prijavni obrazec in podroben opis predavanj se nahaja na spletni strani: www.pcbrezice.si, lahko pa svoje kontaktne podatke sporočite  na: info@pcbrezice.si. Prijave so možne do zapolnitve prostih mest v predavalnici. Po predavanjih sledi druženje ob pokušini lokalnih dobrot  iz Mestne hiše.
 
Dodatne informacije in opisi predavanj na: www.pcbrezice.si  oziroma na: info@pcbrezice.si  ali 0590 83 794.
 
Vir: ZPTM Brežice
enota CPT
 
 
« Nazaj na seznam
»