Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prva izobraževanja v Podjetniškem inkubatorju Krško

Objavljeno: Torek, 15.12.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Slika2
V preteklem tednu smo v Podjetniškem inkubatorju Krško zaključili z brezplačnimi izobraževanji, ki so potekala preko spleta. Skozi zanimive podjetniške vsebine, smo se »odlično« pripravili na doseganje zastavljenih ciljev. Vsebino nam je s praktičnimi primeri in skozi lastne primere podal mag. Peter Babarovič. Izobraževanje, ki je potekalo v dveh delih, je k sodelovanju pritegnilo skoraj trideset sodelujočih.

V podjetništvu je doseganje zastavljenih ciljev velikokrat povezano z javnim nastopanjem. Nastop je zelo pomemben in nanj se je potrebno pripraviti. Drugo izobraževanje je bilo smiselno nadaljevanje prvega dala in je vsebovalo veliko nasvetov, napotkov in praktičnih izkušenj za izvedbo »Nadpovprečnega nastopa«. Simpatična Nina Dušić Hren je z znanjem »opremila« več kot trideset zadovoljnih udeležencev.

Poleg zagotavljanja poslovnega prostora za mlada podjetja bomo v Podjetniškem inkubatorju Krško, ki deluje v okviru Centra za podjetništvo in turizem Krško, s podjetniškimi aktivnostmi nadaljevali tudi v prihodnje. Vabljeni k spremljanju naših aktivnosti na www.cptkrsko.si. Veseli bomo tudi vaših pobud in predlogov za izobraževanja, ki jih lahko sporočite na: inkubator@cptkrsko.si.
 
Vir: CPT Krško
 
 
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

16.11.2020 | Redakcija

Od ribogojca do kupca

19.06.2019 | Redakcija

Olje nekoliko drugače