Časopis za pokrajino Posavje
6.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prvi mesti za Wellness Terme Paradiso in za Wellness Orhidelia

Objavljeno: Petek, 26.04.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Prvi mesti za Wellness Terme Paradiso in za Wellness Orhidelia

Zmagovalci po kategorijah

V Termah Paradiso, natančneje v Oazi savn, ki predstavlja najprestižnejši del wellnessa Term Paradiso, je včeraj, 24. 4. 2019, potekala podelitev priznanj za »Naj wellness« za sezono 2018/19.

V akciji »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje turistično-informativnega portala »Dobro jutro, Slovenija«, so se za nazive najboljših potegovali številni domači wellness centri, in to v kar petih kategorijah.

Ponosno sporočamo, da je Wellness Terme Paradiso pod vodstvom Valentine Cvetkovič tokrat prejel že četrti zaporedni naziv »Naj wellness« v Sloveniji, v kategoriji Turizem – mali. Naziv najboljšega so si prislužili tudi: Wellness Orhidelia v kategoriji velikih centrov, Oaza miru iz Maribora v kategoriji malih rezidentov, Wellness Vodnega mesta Atlantis v kategoriji velikih rezidentov in Wellness Lara z Jelenovega grebena v kategoriji Podeželski wellness.

Dogodek, ki ga je povezovala Sabina Gosenca, je presegel vsa pričakovanja. Piko na i pa so dogodku dodale kulinarične poslastice naših kuharskih mojstrov, odlična vina in penine Winery Mihelin in glasbeni vložek Rebeke Dremelj. V Termah Paradiso smo seveda izjemno veseli, da še naprej nizamo uspehe in da vas osrečujemo – s takšnimi in drugačnimi velneškimi razvajanji. Vnovični naziv »Naj wellness« je nagrada za naše delo v preteklem letu in istočasno obveza, da se še bolj dokazujemo. Dragi gostje, hvala vam. Za obisk in vaše glasove.

Vir: Terme Paradiso

Eden in Edini, nepremagljiv že 10 let – Wellness Orhidelia

Elitno nagrado za »Naj Wellnes« v kategoriji Turizem veliki, ki jo podeljuje uredništvo »Dobro jutro, Slovenija«, si že od čistega začetka lasti Wellness Orhidelia. Z včerajšnjo ponovno in skupno 10. zaporedno zmago so v Termah Olimia zaokrožili čudovito in nepozabno dekado, ki jo opisujejo s tremi besedami – užitek, veselje in ponos.

Po mnenju obiskovalcev je občutiti Wellness Orhidelia v vsej njegovi lepoti neprecenljivo doživetje. In kot ekipa so v Termah Olimia še posebej ponosni, da lahko s ponujenimi storitvami in predanim delom čisto vsakega člana ekipe prispevajo k boljšemu telesnemu počutju vsakega posameznika.

»Nagrada ‚Naj Wellness‘ je najboljša možna pohvala, s katero dokazujemo, da so ekipni duh, predanost in želja po skupnem dobrem prava pot do končnega uspeha in zaupanja. Istočasno je prestižna nagrada za nas obveza, da vse najboljše, za kar smo bili nagrajeni negujemo ter vseskozi nadgrajujemo, saj sta ugodje in zadovoljstvo naših gostov vedno na prvem mestu,« nam je zaupal ob razglasitvi rezultatov Vasja Čretnik, direktor marketinga in prokurist Term Olimia.

Vir: Terme Olimia
« Nazaj na seznam