Časopis za pokrajino Posavje
8.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

SEEMEET Slovenia 2020 – priložnost za nova poslovna partnerstva

Objavljeno: Torek, 23.06.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Regionalna razvojna agencija Posavje, ki je v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za problemsko območje z visoko brezposelnostjo Hrastnik, Radeče in Trbovlje v obdobju 2013-2020 pristojna za občino Radeče, 21. in 22. oktobra soorganizira mednarodni B2B dogodek SeeMeet Slovenia 2020, ki bo potekal v Mariboru.

Gre za že peto mednarodno konferenco, ki traja 2 dni, podjetja z udeležbo na njej pridobijo priložnost za širjenje posla preko posebej organiziranega poslovnega mreženja. Na letošnjem dogodku bodo poleg mreženja potekala tudi tematska predavanja na temo nadgradnje in krepitve znanj aktualnih poslovnih trendov.

Na lanskoletnem dogodku SEEMEET je na hitrih sestankih poslovna partnerstva krepilo preko 130 podjetij iz 14 držav, v dveh dneh pa se je odvilo kar 1.126 sestankov.
 
Celoten koncept tega dogodka izgleda tako, da imajo sodelujoča podjetja v dveh dnevih organiziranih do 15 kratkih sestankov (dolžine cca. 25 min), na katerih se srečujejo s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, ki si jih predhodno na podlagi registriranih podjetij izberejo sami. Na dogodku je v preteklih letih sodelovalo veliko različnih podjetij iz različnih panog - od energetske učinkovitosti, digitalizacije in IKT, preko kovinsko predelovalne industrije, proizvodnje izdelkov iz plastičnih mas in elektro ter pohištvene industrije, do industrije prehrane in kmetijstva, turizma in ostalih. Skozi leta se je SEEMEET tako vzpostavil kot ključen mednarodni dogodek, ki odpira vrata poslovnemu mreženju različnih panog. Vsako leto se dogodka udeležijo tudi večja podjetja, ki med prijavljenimi udeleženci iščejo svoje nove poslovne partnerje. Tudi letos se pričakuje številčna udeležba, dobrodošla so tako velika, srednje velika kakor majhna podjetja, ki delujejo na lokalnih, nacionalnih in mednarodnih trgih.
Na dogodek se je mogoče prijaviti preko povezave: www.seemeet.si
 
Dogodek poteka v so-organizaciji Regionalne razvojne agencije Posavje (RRA Posavje) in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javne Agencije Spirit, Razvojnega centra Novo Mesto, Mariborske razvojne agencije, Razvojne agencije Ajdovščina, RRA KOROŠKA Regionalne razvojne agencije za Koroško regijo, RRA Zeleni kras, Razvojne agencije Savinjske regije, Razvojnega centtra Murska Sobota, Regionalne razvojne agencije Zasavje, RC Kočevje Ribnica, RIC Bela krajina ter BSC Kranj.
 
Za dodatne informacije o prijavi na dogodek in o dogodku samem se lahko vsi zainteresirani obrnejo na RRA Posavje, CKŽ2, 8270 Krško ali na elektronski naslov: tina.gorenjc@rra-posavje.si (07 488 10 48).

Vir: RRA Posavje
 
« Nazaj na seznam