Časopis za pokrajino Posavje
30.05.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Skupina potencialnih radeških podjetnikov že aktivna

Objavljeno: Četrtek, 13.02.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Bralci pišejo
PVSP Radeče_zaključna PPT 2019 (62)
Potem ko je RRA Zasavje istočasno s stanovsko agencijo nizvodno po Savi RRA Posavje objavila razpis za vključitev udeležencev v Podjetno v svet podjetništva, se je delo za obe skupini že začelo.

RRA Zasavje je 6. januarja letos pričela s 1. skupino udeležencev, med katerimi je sedem oseb iz Trbovelj, tri pa so iz Hrastnika, svoje podjetniške ideje pa kalijo v novih, popolnoma opremljenih najemniških prostorih na Opekarni 268a v Trbovljah. "RRA Zasavje bo v letu 2020 izvedla še en javni poziv za novih deset udeležencev. Nov poziv je predviden nekje v začetku junija 2020," je povedal Jernej Lipar, vodja programa na RRA Zasavje.
natasa sterban bezjak-rra posavje

Nataša Šterban BezjakV prostorih radeškega gasilskega doma pa strokovna predavanja že posluša in lastne poslovne ideje od 1. februarja oblikuje prav tako skupina desetih (sedem jih je iz občine Radeče, trije pa so iz Hrastnika in Trbovelj). Kot je povedala Nataša Šterban Bezjak iz RRA Posavje, "bo radeška skupina že čez mesec dni tudi javno predstavila svoje zamisli, in sicer 2. marca." Udeleženci programa, do katerega sta hrastniška in radeška občina še tekom letošnjega leta upravičeni kot članici problemskega območja, so za čas trajanja, to je štiri mesece, redno zaposleni.

Doroteja Jazbec
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki