Časopis za pokrajino Posavje
5.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

SPOT svetovanje Posavje

Objavljeno: Sreda, 22.04.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
SPOT slika-vabilo letak-001
Center za podjetništvo in turizem Krško v okviru SPOT svetovanje Posavje (Slovenska poslovna točka) nadaljuje z izvajanjem brezplačnih podpornih storitev za potencialne in obstoječe podjetnike ter mikro, mala in srednja podjetja tudi v času spopadanja s problematiko koronavirusa.

  • Na CPT Krško tekoče spremljamo dogajanje in ukrepe za pomoč gospodarstvu, ki je eno tistih, ki je najbolj prizadeto in potrebuje učinkovite in hitre ukrepe.  Za informacije o interventnih ukrepih ter ostalih spodbudah smo na voljo po telefonu oz. e-pošti. 
  • Na naši spletni strani www.cptkrsko.si najdete najnovejše informacije o ukrepih v podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19. Ukrepe sproti dopolnjujemo – predvsem glede zakona o interventnih ukrepih, javnih razpisih in pozivih preko Slovenskega podjetniškega sklada, kako preko SID banke do likvidnostih sredstev ipd. 
  • Vsi, ki bi želeli prejemati e-novice z aktualnimi podjetniškimi vsebinami, vabljeni, da se na prejemanje le-teh prijavite preko zgoraj navedene spletne strani. 

Ne prezrite ! Še vedno so odprti nekateri vavčerji kot enostavne finančne spodbude malih vrednosti za podjetja za različne namene

  • Slovenski podjetniški sklad je do sedaj objavil za mikro, mala in srednje velika podjetja že celo paleto vavčerjev za različne namene. Nekateri vavčerji so se sicer začasno zaprli, še vedno pa je odprto kar precej vavčerjev, med drugim vavčerji za prototipiranje, za prenos lastništva, za uvajanje poslovne odličnosti po modelu EFQM, za statusno preoblikovanje družb, za kibernetsko varnost, za dvig digitalnih kompetenc, za patente, modele, znamke, za certifikate kakovosti. 
  • Podjetja lahko na podlagi dokazil o plačanih upravičenih stroških iz posameznega odobrenega vavčerja pridobijo sofinanciranje v višini do največ 60 % upravičenih stroškov. Popolna vloga za prijavo se malce razlikuje od vavčerja do vavčerja, za vse vavčerje pa velja, da je potrebno vlogo oddati preko ePortala Slovenskega podjetniškega sklada. V kolikor kot prijavitelj nimate digitalnega potrdila, lahko vlogo za vas odda svetovalec mreže SPOT svetovanj, torej tudi Center za podjetništvo in turizem Krško – SPOT svetovanje Posavje. 
V skladu s trenutno veljavnimi navodili pristojnih institucij, smo sprejeli preventivne ukrepe za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Prosimo, da si čim več informacij pridobite preko spodaj navedenih telefonskih številk ali elektronske pošte, kjer smo zaposleni dosegljivi v delovnem času. Veliko stvari je možno rešiti tudi »na daljavo«. Za nujne osebne obiske na našem sedežu pa se prosimo predhodno dogovorite po telefonu ali elektronski pošti.

Za več informacij smo na voljo v ponedeljek, torek, četrtek od 8.00 do 14.30 ter v sredo  od 8.00 do 16.30 in petek od 8.00 do 12.30, preko telefona 07/490 22 24 oz. 07/490 22 25 ali e- pošte: karmen.levak@cptkrsko.si  in mateja.jurecic@cptkrsko.si.

Vir: CPT Krško
 
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte