Časopis za pokrajino Posavje
13.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tončkov dom odpira vrata v prihodnjem tednu

Objavljeno: Petek, 15.05.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Tomaz Rantah (1)

Tomaž Rantah je novi najemnik Tončkovega doma na Lisci.

V današnjem dopoldnevu je sevniški župan Srečko Ocvirk simbolično predal ključe Tončkovega doma novemu najemniku – Tomažu Rantahu iz Sevnice, ki načrtuje uradno odprtje doma po temeljiti obnovi gostinskega dela 22. maja.

Tomaž Rantah, ki je bil zaposlen v Vrtcu Ciciban Sevnica, kjer je skrbel za zdravo prehrano otrok, v prostem času pa je tudi rokometni sodnik, je podpisal najemno pogodbo z Občino Sevnica v začetku letošnjega marca. Novi najemnik namerava obiskovalkam in obiskovalcem Lisce in Tončkovega doma nuditi izbor toplih in hladnih napitkov, sladic in toplih obrokov, ob koncih tedna pa še dodaten izbor hrane in nedeljskih kosil. Sodelovati namerava z lokalnimi ponudniki, pridelovalci in predelovalci živil, ki so tudi nosilci certifikata kakovosti blagovne znamke občine Sevnica.

Obratovalni čas Tončkovega doma bo od torka do nedelje, in sicer od 15. aprila do 15. oktobra od 8. do 19. ure ob delavnikih, ob sobotah in nedeljah od 7.30 do 20. ure; od 16. oktobra do 14. aprila bo odpiralni čas od 8. do 17. ure, ob sobotah in nedeljah od 7.30 do 17. ure.

S. R./vir in foto: Občina Sevnica


 
« Nazaj na seznam