Časopis za pokrajino Posavje
10.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tudi letos bodo nagradili inovatorje

Objavljeno: Četrtek, 20.02.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
GZS Posavje-podelitev priznanj-inovacije 2019 (2)
GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško nadaljuje s projektom podelitve priznanj inovacijam v regiji in v ta namen objavlja razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam v regiji Posavje za leto 2020.

Pravico do prijave na razpis imajo vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja regije Posavje.
 
Predlagatelji lahko v letu 2020 prijavijo inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1. 1. 2018 do 31. 3. 2020.

Predlagatelji lahko prijavijo naslednje kategorije inovacij:
  • Produktne inovacije
  • Procesne inovacije
  • Trženjske inovacije
  • Organizacijske inovacije
  • Družbene inovacije 
Merila za dodelitev priznanj (odličnost, razsežnost, zaščita inovacije, inovacijska ekipa, uporabnost inovacije ter tržni, finančni in trajnostni učinki) so podrobneje opredeljena v razpisu oz. razpisni dokumentaciji.
 
Rok za prijavo na razpis je petek, 17. april 2020. Prijave se na elektronskem nosilcu pošljejo na naslov GZS Posavske gospodarske zbornice, Krško, s pripisom »Ne odpiraj – razpis za inovacije«, Bohoričeva 9, 8270 Krško ali v elektronski obliki na naslov posavska.gz@gzs.si .
 
Podelitev priznanj bo predvidoma junija 2020.
 
Razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani https://www.gzs.si/posavska_gzk/Novice/ArticleId/74268/razpis-inovacije-posavja-2020.

Vir: GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško
« Nazaj na seznam