Časopis za pokrajino Posavje
12.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Evrosadu odprli lastno trgovino

Objavljeno: Ponedeljek, 27.04.2020    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
IMG_3608 (004)

Trgovino so zaenkrat uredili v improviziranem prostoru.

Evrosad je kot največji slovenski pridelovalec sadja in zelenjave že dlje časa prisoten na policah večine trgovcev, v četrtek, 23. aprila, pa so pri upravni zgradbi podjetja (ob železniški progi, Cesta 4. julija 134) odprli lastno trgovino.

"Glede na dosedanjo ponudbo in povpraševanje na trgu želimo predvsem kupcem na področju Posavja kot tudi celotne Slovenije zagotoviti pestro ponudbo izbranih in kakovostnih lokalnih produktov na enem mestu ter tako spodbujati pridelavo in potrošnjo, zaradi česar bomo v Evrosadu (v začetku druge polovice leta) uradno odprli vrata maloprodajne trgovine, kjer boste lahko vse leto kupovali sadje in zelenjavo iz lastne pridelave in pridelave lokalnih pridelovalcev z območja krške in sevniške občine, Arnovih sel in Artič (sadje) ter območja Malo Mraševo, Brod v Podbočju in Podbočje (zelenjava), bio jabolka, sokove, izdelke, sadike zelenjave in sadnega drevja ter še veliko drugih izdelkov," sporočajo iz Evrosada.
 
Glede na to, da projekt postavitve in ureditve trgovine intenzivno poteka, so v prehodnem obdobju kupcem omogočili nakup v zaenkrat improviziranem prostoru, ki se nahaja na omenjeni lokaciji, do katere vodijo table in oznake ob cestah. Odprti so vsak dan od ponedeljka do petka predvidoma med 8.00 in 16.00 ter v soboto od 8.00 do 12.00.
 
P. P./vir: Evrosad
« Nazaj na seznam