Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Šentlenartu uradno odprli 36. prodajno enoto skupine Topdom

Objavljeno: Četrtek, 21.09.2023    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
otvoritev-topdoma-brezice (28)

Z otvoritve novega gradbenega centra Topdom v Šentlenartu

V četrtkovem dopoldnevu so v Brežicah, točneje na Cesti bratov Cerjakov 42 v Šentlenartu, uradno odprli nove prodajne prostore gradbenega centra Topdom, kar je že 36. prodajna enota skupine Topdom v Sloveniji. S simboličnim prerezom traku pred vhodom v trgovino sta novo pridobitev namenu predala direktorica skupine Topdom Daniela Brelih in podžupan Občine Brežice Aleksander Gajski.

Brelih je ob tem poudarila, da podlago za uspeh in razvoj podjetja Topdom ne predstavljajo le številke, rezultati in zunanji vzgled, ampak so najpomembnejši pri tem sodelavke in sodelavci. "Verjamem, da bomo tudi v Brežicah skupaj ustvarili zgodbo, na katero bomo ponosni še bolj čez nekaj let," je dejala in dodala, da je ekipa trdo delala kar nekaj mesecev ter s pomočjo pridnih rok preoblikovala zunanjo in notranjo podobo objekta. Zahvalila se je tako izvajalcem del, dobaviteljem kot vsem zaposlenim. "Verjamem, da boste z našo ponudbo lahko zadovoljni. Z ekipo bomo najboljši," je sklenila svoj nagovor.
otvoritev-topdoma-brezice (62)

Brežiško poslovalnico Topdoma sta s simboličnim prerezom traku uradno odprla brežiški podžupan Aleksander Gajski in direktorica skupine Topdom Daniela Brelih.


Gajski je "Topdomovcem" izrekel iskreno dobrodošlico v občini Brežice, rekoč: "Lepo je spremljati uspešne zgodbe rasti, razvoja, in vaša je definitivno ena takšnih, navsezadnje številka 36 govori zase." Po njegovih besedah je blagovna znamka Topdoma v Sloveniji dodobra priznana in uveljavljena, zato verjame, da bo tudi v Brežicah in širši okolici našla svoje mesto. Prav tako je pozdravil, da so z otvoritvijo novega centra v občini Brežice omogočili tudi nekaj novih delovnih mest, in verjame, da bodo dali dodaten prispevek k razvoju lokalnega gospodarstva. 
otvoritev-topdoma-brezice (19)

Notranjost gradbenega centra


Z novo poslovalnico v Brežicah - na tem območju tovrstne ponudbe namreč močno primanjkuje - so v podjetju Topdom d.o.o. želeli prebivalcem olajšati dostop do izdelkov za gradnjo, prenovo in obnovo doma, obenem pa obogatiti ponudbo na trgu. Na 1200 m2 pomembno vlogo igra tudi salon keramike, ki prinaša izjemno bogato in pestro ponudbo keramike in kopalniške opreme. V podjetju verjamejo, da jih bo ožja in širša okolica Brežic prepoznala kot zanesljivega partnerja na področju gradnje, urejanja hiše in okolice, nakupa kopalniške opreme in keramike, nakupa profesionalnih strojev in orodja ter vsega ostalega, kar potrebujejo obrtniki in domači mojstri. 
otvoritev-topdoma-brezice (58)

Del navzočih na otvoritvi


V novem gradbenem centru v Brežicah je na voljo celoten prodajni program podjetja, kar je odlična novica za kupce, ki bodo odslej vse, kar potrebujejo, dobili na enem samem mestu. Trgovina, ki so jo začeli graditi januarja 2023, obsega 1200 m2, kar 250 m2 pa je namenjenih salonu keramike, v katerem je kupcem na voljo izredno bogata in pestra ponudba keramike ter kopalniške opreme. Dodatno poslovalnica ponuja še 6000 m2 zunanjih površin, kjer je poskrbljeno tudi za dovolj parkirnih mest za obiskovalce. Poleg obsežnega prodajnega programa je v novi poslovalnici na voljo tudi zanimiv nabor različnih storitev, kot so izposoja profesionalnih gradbenih strojev, izris kopalnic, dostava blaga in še več.

R. R.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»