Časopis za pokrajino Posavje
19.03.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Termah Olimia predstavili Termalija family fun

Objavljeno: Torek, 06.03.2018    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
IMG_1075
Na včerajšnji novinarski konferenci so predstavili prvi del ene največjih investicij v Termah Olimia kot tudi v slovenskem turizmu – Termalija FAMILY FUN, ultimativni svet vodnih doživetij v Termah Olimia, ki nudi dogodivščino za vso družino.

IMG_2857
Do konca junija 2018 bodo celostno prenovili in posodobili Wellness center Termalija, v katerega bodo vložili deset milijonov evrov. Nova Termalija FAMILY & RELAX bo s privlačno in novo ponudbo zagotovo prestavila mejnike na področju vodnih doživetij in postavila nove, višje standarde na tem področju. Termalija FAMILY FUN bo prvenstveno namenjena družinam z otroki, Termalija RELAX pa vsem tistim željnim sprostitve in rekreativnega plavanja.

Prva faza, ki obsega popolno prenovo dosedanjega zunanjega dela Termalije – bazeni in izven bazenski prostori pod nekdanjo tendo – in izgradnja novega kompleksa Termalija FAMILY FUN, je zaključena. Z marcem pričenjajo drugo fazo, Termalijo RELAX, v kateri bo notranji in zunanji bazen s podvodnimi masažami, slap in počasna reka, vroči jacuzzi, masaže, tepidarij in Kneipp bar. Termalija FAMILY FUN predstavlja doslej še neviden svet vodnih avantur, ki nudi zabavo za celotno družino. Mogočna vodna oaza, z notranjim in zunanjim bazenom ter amfiteatrom, ob kateri je velik prostor za otroško rajanje z vodnimi pištolami, širokimi tobogani in plezalnimi mrežami. Vrhunec doživetja predstavljata avanturistična tobogana FUN & SPLASH in zabavna plezalna stena nad bazenom s slapovi. Digitalna generacija je vedno bolj zahtevna in išče še več, kajti njim ne zadostuje samo kopanje v bazenu. Tako jih bo izven bazena očaralo multidimenzionalno doživetje v 7D kinu, interaktivne igre, igralne konzole, elektronska košarka in interaktivna tla.

Najmlajši bodo uživali v igralnici OLILAND, kjer so inovativna igrala, poligon, stenski vzponi, suhi bazen z žogicami, labirint za premagovanje ovir in otroška plezala. Medtem ko se bodo otroci zabavali v virtualnemu svetu, si lahko starši oddahnejo ob najljubši pijači kar v bazenu, v Aquabaru ali pa izven bazenske trenutke aktivno preživljajo v fitnesu. Vsakega malčka in starše bo navdušil očarljiv svet BABY FUN, saj bodo lahko dojenčki čofotali in se igrali v bazenu z mivko in v zunanjem bazenu s posebnim senčnim jadrom za varnejše kopanje v poletnem času. Veselje mamic bo še toliko večje, saj so zanje namenjeni posebni prostori za dojenje, previjanje in pripravo otroške hrane. Vsi skupaj pa bodo lahko počivali v družinskem počivališču. S tem so starši končno dobili prostor za brezskrben oddih s svojimi malčki.

Svet savn je bogatejši za veliko programsko savno Teater vetra, ki sprejme več sto ljudi hkrati, v sklopu druge faze prenove, pa bosta dodani še dve savni z inovativnim, programskim počivališčem ob kaminu.

Vir: Terme Olimia
« Nazaj na seznam