Časopis za pokrajino Posavje
17.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zavezani k poslanstvu ozaveščanja o pomenu pitja zdrave vode iz pipe

Objavljeno: Ponedeljek, 04.12.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
K projektu Zdravo bolj zdravo-voda iz pipe je pristopil Zavod za šport Brežice. Foto Komunala Bre

K projektu Zdravo bolj zdravo-voda iz pipe je pristopil Zavod za šport Brežice.

Javno podjetje Komunala Brežice
se vseskozi zavzema za ohranjanje okolja in čiste narave, med drugim tudi našega bisera – pitne vode. Javnost želijo seznaniti o prednostih pitja vode iz pipe, in sicer o njenem pozitivnem vplivu na naše zdravje in počutje, ter opozoriti na pomen ohranjanja naravnih virov in ekosistema v obliki projekta Zdravo bolj zdravo-voda.

K njihovi ideji ozaveščanja o pomenu pitja vode iz pipe – od tega, da je cenejša in vedno dostopna, do tega, da manj obremenjujemo okolje, kot če bi pili vodo iz plastenk –, so pristopili tudi javni zavodi. V preteklem tednu so se tako k poslanstvu ozaveščanja o pomenu pitja zdrave vode iz pipe med zaposlene, mladino in ostale občane ter poslovne partnerje zavezali še Osnovna šola Velika Dolina, Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice ter Zavod za šport Brežice. Ob prejemu potrdila so prejeli tudi steklene vrče in pravico do uporabe logotipa projekta.

Osnovni šoli Velika Dolina in Zavodu za šport Brežice je potrdila predal Darko Ferlan, vodja sektorja gospodarskih javnih služb Javnega podjetja Komunala, Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice pa Jasmina Butara, ki vodi projekt.
 
Vir: Javno podjetje Komunala Brežice
« Nazaj na seznam
»