Časopis za pokrajino Posavje
26.09.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

ZPTM Brežice vabi, da jih obiščete na 33. sejmu Alpe-Adria

Objavljeno: Petek, 17.02.2023    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Alpe Adria 2023 _ 1
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice vas vabi, da nas vse do sobote, 18. 2. 2023, obiščete na Gospodarskem razstavišču, 33. sejmu Alpe-Adria, največjem sejmu za vse ljubitelje turizma, kampinga in karavaninga v Sloveniji.

Najdete nas v Marmorni dvorani B, kjer lahko sodelujete v nagradni igri, ki smo jo pripravili skupaj s partnerji ponudniki: Terme Čatež, Alpaka ranč Pepito in prijatelji, Huda., Posavski muzej Brežice in Vodovodni stolp, Terme Paradiso, Yogurtlandia, Reset Brewery.

Destinacijo predstavljamo skupaj s Krškim in Sevnico. Vsak dan se nam pridruži tudi eden od ponudnikov iz regije. V soboto bo z nami vinogradnik s Sromelj, g. Janko Matjašič, v preteklih letih večkrat nagrajeni vinogradnik s Sromelj na Festivalu posavskih vin.
Alpe Adria 2023 _ 9

Nekaj utrinkov prvega dne, v besedi in tudi sliki: prvi dan je minil v znamenju obiska osnovnih in srednjih šol iz celotne Slovenije. Po uradnem odprtju na razstavnem prostoru Slovenske turistične organizacije je delegacija z Ministrom za gospodarstvo, turizem in šport g. Matjažem Hanom, direktorico STO-ja go. Majo Pak in go. Dubravko Kalin, v. d. generalne direktorice Direktorata za turizem na MGRT, obiskala tudi naš razstavni prostor.

Zapisala: Petra Močan, Višji področni referent za področje turizma
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte