Časopis za pokrajino Posavje
23.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Brezplačne spletne delavnice v okviru SPOT Posavje

Objavljeno: Petek, 17.12.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
65240896_slovenija-in-hrvaska_fp-xl
Center za podjetništvo in turizem Krško v okviru SPOT Posavje vas skupaj s svojimi partnerji v decembru vabi na aktualna izobraževanja preko spleta.  

Udeležba na delavnicah je brezplačna z obvezno predhodno prijavo s spletnim obrazcem ali na elektronski naslov naveden na povezavah. Število udeležencev je omejeno.
 
Več informacij o spletnih delavnicah na spodnjih povezavah: 
  1. Novosti pokojninske zakonodaje in pogoji upokojevanja, ki bo potekalo v virtualni obliki v torek, 21.decembra, s pričetkom ob 10. uri. Prijave sprejemamo do vključno ponedeljka, 20. decembra 2021 do 12. ure oz. do zapolnitve mest.
  2. Kako poslovati na Hrvaškem, ki bo potekala o potekalo spletno usposabljanje bo potekalo v sredo, 22. decembra 2021 s pričetkom ob 10. uri. Prijave sprejemamo do vključno torka, 21. decembra 2021 oz. do zapolnitve mest. 
Vsi prijavljeni boste po e-pošti prejeli link – povezavo na spletno delavnico preko katere se boste delavnici priključili. Udeleženci prejmejo tudi e-gradivo.
 
Sicer planiramo še ostala druga izobraževanja in usposabljanja, ki bodo objavljena na naši spletni strani, zato vas vabimo, da spremljate  spletno stran CPT Krško - dogodki.
 
O ostalih aktualnih izobraževanjih v okviru podjetniškega inkubatorja Krško, trenutnih ukrepih v pomoč gospodarstvu oz. ostalih novostih si preberite na naši spletni strani CPT Krško.

Vir: CPT Krško
« Nazaj na seznam