Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Člani KK Brežice končali s sezono

Objavljeno: Četrtek, 19.04.2018    Rubrika: Košarka Sporočilo
Člani 1718

Članska ekipa KK Brežice

V svoji četrti sezoni v 4. SKL so imeli člani Košarkarskega kluba Brežice v prvem delu štiri zmage in šest porazov ter so bili, tako kot pretekla leta, za zmago prekratki za uvrstitev v ligo za prvaka. V ligi za razigravanje so dosegli dve zmagi in dva poraza. Njihova skupna bilanca na koncu sezone je bila šest zmag in osem porazov.

Vseh štirinajst tekem sta odigrala kapetan Dejan Kolar in organizator igre Marko Flajšman, ki je dosegel tudi največ točk (204 točke), medtem ko je največ točk na tekmo dosegal Alan Pšeničnik (18,4 točke).

Skupna bilanca v vseh štirih sezonah v 4. SKL in v Pokalu Spar za našo člansko ekipo znaša oseminšestdeset odigranih tekem, zmagali so na osemindvajsetih ter bili poraženi na štiridesetih. Največ tekem so v tem obdobju odigrali Dejan Kolar (65), Filip Lepšina (59) in Alan Pšeniničnik (52). Največ točk je do sedaj dosegel Marko Flajšman (760), sledita mu Alan Pšeničnik (452) in Jaka Ogorevc (346).

Člane, ki jih je vodil trener Davor Vlaški, so v tej sezoni sestavljali (na fotografiji): stojijo zgoraj (od leve proti desni): Lovro Ivšič, Dejan Kolar, Jaka Ogorevc, Blaž Ivšič, David Šinko, Filip Lepšina, Rok Trilar Šabotič, Davor Vlaški; spodaj (od leve proti desni): Lovro Jurečič, Jovica Somunčič, Marko Flajšman, Alan Pšeničnik, Denis Zendeli, Matic Zagorc in Lenart Žinko.

Kljub končani sezoni bodo treningi za vse selekcije potekali predvidoma do konca meseca maja. Še vedno vabijo vse zainteresirane, da se jim pridružijo. Več informacij o treningih prejmete na naši FB strani https://www.facebook.com/kkbrezice/?ref=br_rs ali pa na info@kkbrezice.si.

Vabljeni na košarkarski poletni tabor Kozje!

Poletni košarkarski tabor Kozje
Letos se pridružujemo odličnemu projektu Poletni tabori Kozje, ki med ostalim organizira tudi košarkarski kamp za otroke. Poleg igranja košarke in druženja s sovrstniki iz celotne Slovenije vaše košarkarje čaka tudi zanimiv spremljevalni program, ki bodo vašemu otroku definitivno všeč.

Letos bodo "basketirali" v dveh terminih - termin 8. 7.-13. 7. 2018 za letnike 2007 in mlajše ter termin 15. 7.-20. 7. 2018 za letnike 2006 do 2003, ki bodo trenirali pod vodstvom selektorja košarkarske reprezentance Slovenije U15 Petra Markovinoviča.

Vse zainteresirane za udeležbo na kampu vabimo, da nas kontaktirajo na info@kkbrezice.si, kjer bodo prejeli več informacij o samem kampu, dejavnostih in spremljevalnem programu.

Več informacij, galerije slik iz preteklih let in njihove ostale dejavnosti pa lahko prejmete tudi na njihovi facebook strani:
https://www.facebook.com/pg/PoletnitaboriKozje/reviews/?ref=page_internal ali pa na http://tabori-kozje.si/.

Člani našega kluba pa imajo še posebne ugodnosti pri udeležbi na kampu.

Zanimivo bo!

V priponki pa si lahko ogledate tudi druge dejavnosti, ki jih organizirajo v Kozjem.

#mismobrežice, #kkbrežice, #discoverbrežice, #brežicemojemesto

Vir: Košarkarski klub Brežice
« Nazaj na seznam