Časopis za pokrajino Posavje
2.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

KK Brežice vabi na Dan košarke v Brežicah 2017

Objavljeno: Sreda, 15.11.2017    Rubrika: Košarka Sporočilo
plakat MM2017_dan kosarke
Dan košarke 2017 bo letos posvečen zbiranju sredstev za otroke s posebnimi potrebami, saj se Košarkarski klub Brežice pridružuje projektu Mirno morje.

»Mirno morje je najuspešnejši socialno-pedagoški projekt doživljajske pedagogike v Evropi za otroke in mladostnike iz socialno ogroženih okolij, otroških in mladostnih domov ter ustanov za otroke z motnjami v telesnem in duševnem razvoju.«

Vsako leto (od leta 1994) avstrijska nevladna organizacija in društvo Mirno morje organizirata in vodita mednarodni projekt Mirovna flota. Takrat se na enotedenskem jadranju v Dalmaciji zberejo otroci in mladostniki s posebnimi potrebami.

Vabimo vas v soboto, 18. 11., in nedeljo, 19. 11. 2017, v športno dvorano Gimnazije Brežice na tekme selekcij košarkarskega kluba, da na dogodku s svojim prispevkom podprete projekt Mirno morje in omogočite otrokom s posebnimi potrebami enotedensko jadranje v Dalmaciji.

Košarkarski klub Brežice bo vse prostovoljne prispevke, prejete na Dnevu košarke, podaril organizatorjem projekta Mirno morje. Veseli bomo vsakega vašega prispevka, tako v finančni obliki kot tudi v obliki darilnih bonov ali šolskih potrebščin.

Vabljeni na ogled tekem selekcij, da tako vsi skupaj s košarko omogočimo počitnice otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami.

Dobrodelna dražba na Dnevu košarke 2017

Košarkarski klub Brežice bo za dobrodelno dražbo doniral košarkarsko žogo s podpisi članske ekipe, majico Košarkarskega kluba Brežice in uokvirjeno sliko članske ekipe.

Dobrodelna dražba se bo izvajala izključno preko uradnega klubskega maila (info@kkbrezice.si), kamor lahko pošljete ponudbo za enega izmed omenjenih izdelkov. Začetna cena za vsak izdelek je 10 €. Dražba bo potekala do petka, 17. 11. 2017, do 20. ure. Dražitelj, ki bo za izdelek ponudil največ, bo le-tega prejel med polčasom članske tekme. Na tekmi, ki se bo začela ob 18. uri, se bosta pomerili članski ekipi Brežic in Dravograda.

IZDELKI (ogledate si jih lahko spodaj):
  • Uokvirjena slika članske ekipe. Začetna cena na dražbi: 10 €.
  • Majica z dolgimi rokavi. Začetna cena na dražbi: 10 €.
  • Podpisana žoga članske ekipe. Začetna cena na dražbi: 10 €.
Zlata medalja

Minilo je že skoraj dva meseca od tistega čudovitega nedeljskega večera, ko je slovenska košarkarska reprezentanca zmagala v finalu Eurobasketa in osvojila zlato medaljo. Vsi obiskovalci dneva košarke boste imeli možnost, da si osvojeno zlato medaljo ogledate v živo med polčasom članske tekme in slišite čudovito zgodbo o njej ter o tem, kako trdo je bila zaslužena. Več o njej vam bo povedal predstavnik Košarkarske zveze Slovenije.

Razpored tekem:

Sobota, 18. 11. 2017
Mlajši pionirji U13
9.00 HPG Brežice - Krško
10.15 Kolpa Črnomelj Metlika - Krško
11.30 HPG Brežice - Kolpa Črnomelj Metlika
Kadeti, U17
13.10 HPG Brežice - Kolpa Črnomelj
Člani
18.00 Brežice - Dravograd

Nedelja, 19. 11. 2017
Pionirji, U15
9.30 HPG Brežice - Metlika
Mladinci, U19
16.00 Brežice - Hrastnik

#mismobrežice, #kkbrežice, #skošarkomogočamopočitnice, #dankošarkevbrežicah2017, #discoverbrežice, #brežicemojemesto

Vir: Košarkarski klub Brežice
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu