Časopis za pokrajino Posavje
31.01.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prvomajski pohod na Šentvid in Burpee izziv

Objavljeno: Ponedeljek, 30.04.2018    Rubrika: Košarka Sporočilo
Brežice

S Šentvida se odpira lep pogled na mesto Brežice.

Košarka ni le športna igra, ampak način zdravega življenja, povezovanja, druženja in rekreacije. Vse to bi radi združili, zato vas vse člane, navijače in podpornike kluba vabimo na prvomajski pohod na Šentvid. Pohod, za katerega si želimo, da postane tradicionalen, bo potekal po prekrasni pešpoti na Šentvid. Na vrhu se nam bo odprl tudi lep pogled na naše mesto.

Zbirna točka bo v torek, 1. 5. 2018, ob 9.40 pred Lidlom v Brežicah. Pot na Šentvid ni zahtevna, zato vas vabimo, da se v čim večjem številu udeležite pohoda in proslave, ki bo potekala na vrhu pri cerkvici. Svetujemo primerno obutev in zadostno količino vode.

Pohod je brezplačen, vsak udeleženec se ga udeleži na lastno odgovornost. Za mlajše od 15 let je obvezna prisotnost staršev.

#mismobrežice, #kkbrežice, #prvomajskipohodnašentvid, #druženje, #postajamopovezani, #večkotlekošarka

Burpee izziv

Treningi naših ekip so že prilagojeni Burpee izzivu. Na tem dobrodelnem dogodku za Alino bomo z izvajanjem vaje burpee sodelovali tudi mi.

Zato vabimo vse navijače in podpornike našega kluba, da se nam pridružijo pri izvedbi vaje, v soboto, 5. 5., ob 17. uri pri Power House ter skupaj naredimo kakšen Burpee oz. vojaški poskok (kot temu pravijo nekateri).

Če vam termin ne ustreza, pa ste na dogodek vabljeni kadar koli, da naredite nekaj dobrega za dobrodelno akcijo in z uspešno izvedeno vajo tudi nekaj zase. Več nas bo, bolj bo veselo (in lažje bo).

Vsak burpee šteje!

#mismobrežice, #kkbrežice, #burpeeizziv, #powerhouse, #discoverbrežice, #brežicemojemesto

Vir: KK Brežice
« Nazaj na seznam
»