Časopis za pokrajino Posavje
2.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Začetek priprav Košarkarskega kluba Brežice

Objavljeno: Torek, 05.09.2017    Rubrika: Košarka Sporočilo
Slika1

Članska ekipa iz sezone 2016/17

Članska zasedba Košarkarskega kluba Brežice je v avgustu uradno začela priprave na sezono 2017/2018. Brežičani, ki so se v nekoliko okrnjeni zasedbi zbrali v začetku avgusta, so večinoma trenirali individualno, kasneje pa so se jim pridružili ostali igralci. Večjih sprememb v letošnji ekipi ni, k članom se je priključilo nekaj mladincev.

Slika2

Na enem izmed treningov

Članska ekipa bo tudi v letošnji sezoni nastopala v 4. SKL vzhod, kjer bodo njihovi nasprotniki v prvem delu tekmovanja stari znanci iz KK Zagorje, KK Vrani Vransko, KK Vojnik, KK Dravograd ter novinec v ligi KK Prebold 2014. Kot je že tradicija za 4. SKL, se liga začne tretji vikend v oktobru, nasprotnik KK Brežice pa bo, tako kot že tretje leto zapored, ekipa iz Zagorja.

Cilji pred letošnjo sezono članske ekipe so preboj v ligo za prvaka in po tihem tudi osvojitev 4. lige.

Prav tako pa je znan tudi razpored ostalih selekcij Košarkarskega kluba Brežice. Ekipa fantov U15 bo letos nastopala v 2. SKL, njihovi nasprotniki bodo v prvem delu ekipe KK Metlika, KK Kolpa ter KK Krško. Sezona se začne že prav kmalu, saj bodo 17. 9. 2017 doma igrali proti KK Metlika.

Kadetom U17 bodo v prvem delu 2. SKL nasproti stale ekipe KK Metlika, KK Žoltasti Troti ter KK Kolpa. Sezona se fantom začne 23. 9. 2017, ko bodo doma gostili KK Metlika.

Premierni nastop v ligi pa bo doživela ekipa mladincev U19, ki se bo 24. 9. 2017 doma pomerila proti ekipi KK Rudar Trbovlje. V 2. SKL bosta njihova nasprotnika še ekipi KK Žoltasti Troti in KK Hrastnik.

Za mlajše selekcije bo razpored znan naknadno.

V klubu vabimo vse košarkarske navdušence, da se pridružijo našim fantom na treningih v Športni dvorani Gimnazije Brežice in tekmovanjih pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Vsi zainteresirani nas lahko kontaktirate preko e-maila davorvlaski@gmail.com in dejan.kolar21@gmail.com ali preko Facebooka – Košarkarski klub Brežice. Več v letaku.

#mismobrežice, #kkbrežice

Vir: KK Brežice
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte