Časopis za pokrajino Posavje
18.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

39-letniku zasegli avtomobil

Objavljeno: Torek, 28.03.2017    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Med kontrolo prometa v Krmelju so sevniški policisti nekaj po 8. uri ustavili voznika osebnega avtomobila Audi A6. Med postopkom so ugotovili, da 39-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,30 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vlomilci na del(ovišč)u

Na delovišču v Brežicah je v zadnjih dneh nekdo vlomil v zabojnik in odtujil bakrene vodnike. Povzročil je za okoli 1300 evrov škode.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 162 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval kolesar in tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Sevnici so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov. Posredovali so zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe in požara.
« Nazaj na seznam