Časopis za pokrajino Posavje
15.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Afganistanca ilegalno preko meje

Objavljeno: Sreda, 23.11.2016    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Med opravljanjem nalog varovanja državne meje so brežiški policisti v noči na 23. 11. pri Obrežju izsledili in prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.  

Trk osebnega vozila in traktorja

Včeraj, 22. 11., sta ob 12.30 uri v naselju Podgorje pri Pišecah trčila osebno vozilo in traktor. Dve osebi sta se pri tem poškodovali. Reševalci NMP Brežice so poškodovani osebi oskrbeli in eno osebo prepeljali v SB Brežice.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 104 klice. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Krškem so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi 12-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahkih telesnih poškodb, vloma in tatvin. Intervenirali so zaradi iskanja pogrešane osebe.

Elektrodela na 23. november

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 23.11., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah med 9.00 in 13.00 uro prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Ivanjše Grič - izvod Grič, med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Senovo restavracija - izvod Ravne in Rudarska cesta ter med 8. in 12. uro na območju transformatorskih postaj Telče in Telčice.

 
« Nazaj na seznam