Časopis za pokrajino Posavje
29.03.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Foto: sobotni dimniški požar v Leskovcu

Objavljeno: Sobota, 21.01.2017    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
DSC05129
V soboto okoli poldneva so v Ulici Anke Salmičeve v Leskovcu pri Krškem, občina Krško, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGE Krško in PGD Leskovec pri Krškem so požar pogasili, prezračili prostore, pregledali okolico dimnika s termo kamero in očistili kurilno napravo ter usmerjali promet zaradi gasilskih vozil parkiranih na cestišču.
 
 

Eksplozija v kleti v Leskovcu

V petek nekaj po 12. uri  je v Ulici 11. novembra v Leskovcu pri Krškem prišlo do eksplozije plina v kleti stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGE krško, ki so opravili ogled objekta in izmerili koncentracijo plina. Uničena so vrata in okna na objektu.

V Leskovcu še en požar

V petek nekaj po 13. uri je na Pionirski cesti v Leskovcu pri Krškem gorelo v zabojniku za smeti. Gasilci PGE Krško so požar pogasili. O škodi ne poročajo.

Mrtva laboda v Župeči in Krški vasi

V nedeljo dopoldne so v Župeči vasi, občina Brežice, gasilci PGE Krško iz reke Krke odstranili mrtvega laboda in ga predali dežurnemu delavcu Veterinarsko higienske službe. V petek okoli poldneva so v Krški vasi, občina Brežice, gasilci PGE Krško iz reke Krke s pomočjo čolna pobrali mrtvega laboda in ga predali dežurnemu delavcu Veterinarsko higienske službe.

Foto: A. Hruševar
« Nazaj na seznam