Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nočna prometna nesreča na avtocesti

Objavljeno: Petek, 21.06.2024    Rubrika: KRONIKA Redakcija
nesreča na avtocesti2

Fotografija je simbolična.

Ob 3.47 se je na AC Drnovo proti MP Obrežje, občina Brežice, osebno vozilo zaletelo v obcestno ograjo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka in na vozilu odklopili akumulator. Poškodovanih v nesreči ni bilo.


 

... in v Vrbini
 
Ob 4.06  je v naselju Vrbina, občina Krško, voznik osebnega vozila zapeljal v obcestni jarek. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka in na vozilu odklopili akumulator. Poškodovanih v nesreči ni bilo. 

Včeraj je dvakrat gorelo v bližini Kerinovega Grma. Ob 13.33 je v bližini naselja gorela slama. Ogenj je še pred prihodom gasilcev PGE Krško in PGD Veliki Podlog pogorel, tako da so slednji opravili le ogled terena. Ob 23.47 pa je zagorelo strnišče na njivi. Gasilci PGE Krško so ob prihodu na kraj pregledali prostor in ugotovili, da gašenje ni potrebno. Požar so pred prihodom gasilcev pogasili domačini.
 
Obvestila
       
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes 21. junija 2024 prekinjena dobava električne energije na:
  • Področju Krško z okolico (nadzorništvo Krško okolica): Na območju transformatorske postaje Gorica pri TE, nizkonapetostno omrežje – Junkar predvidoma med 9:00 in 13:00 uro.
  • Področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice): Na območju transformatorske postaje Dedni Vrh predvidoma med 8:00 in 11:00 uro.
  • Področju Sevnica z okolico (nadzorništvo Sevnica): Na območju transformatorske postaje Pecelj predvidoma med 8:00 in 14:00 uro.
Vir: ReCO Brežice
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte