Časopis za pokrajino Posavje
13.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pet Afganistancev skritih med tovorom na tovornjaku

Objavljeno: Petek, 20.01.2017    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Na mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je 19. 1. popoldne na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila iz Turčije. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega dela vozila, kjer so med tovorom našli skritih pet državljanov Afganistana, ki so se skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Dimniški požar na Kremenu

V četrtek, 19. 1., so malo pred 7. uro zjutraj v dimniku stanovanjske hiše na Kremenu v Krškem zagorele saje. Gasilci PGE Krško so požar pogasili in s termo kamero pregledali prostore in ostrešje. Obveščena je bila dimnikarska služba.

Elektrodela na 20. januar

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništva Krško - mesto,in sicer med 9. in 10. uro na območju transformatorske postaje nova šola Videm, na območju nadzorništva Mokronog na območju transformatorske postaje Bitna vas med 8. in 10.30 uro, na območju transformatorske postaje Čilpe med 11. in 13.30 uro ter med 8. in 12. uro na območju transformatorskih postaj Brezovo - Bukovje in Križe - Boršt v sevniški občini.

 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte