Časopis za pokrajino Posavje
9.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pogrešano osebo našli mrtvo

Objavljeno: Petek, 14.10.2016    Rubrika: KRONIKA Redakcija
V petek zjutraj se je na območju naselja Arto in reke Save, občina Sevnica, nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe. Poleg Policije so pri iskanju sodelovali gasilci PGD Sevnica, vodniki reševalnih psov ZRPS Dolenjska in KZS - SIP Skupina 8 - ERP za območje Dolenjske, Posavja in Bele krajine. Pogrešano osebo so ob 9.43 našli  mrtvo v gozdu na območju naselja Arto.

Afganistanec v podvozju tovornega vozila

Policisti Postaje mejne policije Obrežje do 13. 10. dopoldne med opravljanjem mejne kontrole tovornih vozil odkrili in prijeli državljana Afganistana, ki se je skušal izogniti mejni kontroli. Tujec se je skrival v podvozju tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak. Policisti so ga predali hrvaškim varnostnim organom.

Pregled dogodkov na območju Policijske uprave Novo mesto za 13. 10. 2016
Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 175 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti PMP Metlika so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in iskanja pogrešanih oseb.


 
« Nazaj na seznam