Časopis za pokrajino Posavje
25.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V nesreči na Radni poškodovane tri osebe, od tega dve huje

Objavljeno: Torek, 20.07.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
nesreca na radni - foto pgd sevnica (2)

V nesreči sta se huje poškodovali dve osebi

19. julija se je ob 19. uri v naselju Radna pripetila prometna nesreča dveh osebnih vozil. V nesreči so bile poškodovane tri osebe. Kot so navedli na Policijski upravi Novo mesto, je do nesreče prišlo na cesti med Logom in Sevnico. Policisti so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je nesrečo povzročil 29-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Sevnice proti Krškemu in zapeljal na levo smerno vozišče, kjer je trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 21-letna voznica.

nesreca na radni - foto pgd sevnica (1)

Foto: PGD Sevnica

Voznica in potnica v njenem vozilu sta se v nesreči huje poškodovali, 29-letni voznik pa je utrpel lažje poškodobe. Policisti so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,63 miligrama alkohola. Po zaključeni preiskavi ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Foto: PGD Sevnica

Gasilci omogočili vstop do mrtve osebe

Ob 22.25 so na Leskovški cesti v Krškem gasilci PGE Krško s tehničnim posegom vstopili v stanovanje, v katerem je bila mrtva oseba.

Iz počitniške hiše izginila vino in meso, z dvorišča pa moped

V kraju Vrh pri Površju na območju PP Krško je v noči na 19. 7. neznanec skozi okno vlomil v počitniško hišo in odtujil več steklenic vina in meso iz zamrzovalne skrinje. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za okoli 1100 evrov.

V naselju Celine na območju PP Krško je neznanec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil neregistrirano kolo z motorjem Tomos APN 6, modre barve.

Pri Mihalovcu prijeli ilegalca iz Afganistana

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Mihalovca (PP Brežice) izsledili in prijeli državljana Afganistana. Policijski postopki s tujcem, ki je nezakonito prestopil državno mejo, še niso zaključeni.

OBVESTILA

Motena dobava vode na Černelčevi in Maistrovi cesti v Brežicah

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz Maistrove ulice in dela Černelčeve ceste v Brežicah, da bo danes, 20. 7., zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju, predvidoma med 7. in 11. uro, motena dobava pitne vode.

Elektrodela 20. julija

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 20. 7., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Jereslavec, nizkonapetostno omrežje Kramer - Jereslavec, in sicer med 8. in 14. uro.

Vir: ReCO Brežice, PU Novo mesto
« Nazaj na seznam