Časopis za pokrajino Posavje
30.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Sevnici lažje poškodovana 38-letna peška

Objavljeno: Četrtek, 01.12.2016    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Sevniški policisti so bili v sredo okoli 9. ure obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Opravili so ogled in ugotovili, da je 64-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v 38-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto ob zeleni luči na semaforju. Lažje poškodovano žensko so reševalci odpeljali v bolnišnico. Zaradi kršitve cestnoprometnih predpisov so policisti vozniku izdali plačilni nalog.

Na Obrežju zasegli ukraden avtodom
 
Na mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je okoli 22. ure na izstop iz Slovenije pripeljal 34-letni voznik tovornega vozila iz Bolgarije.  Voznik je na priklopniku tovornega vozila prevažal avtodom. Policisti so opravili mejno kontrolo in natančen pregled vozila. Ugotovili so, da so v avtodomu vgrajeni deli ukradenega vozila, avtodom pa je bil ukraden v Franciji. Avtodom so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Pregled dogodkov na območju Policijske uprave Novo mesto za 30. 11. 2016

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 114 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala peška in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 15-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu in sprožitev signalno varnostnih naprav.

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto: PMP Obrežje
 
« Nazaj na seznam