Časopis za pokrajino Posavje
14.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Vlomilca zamikala denar in nakit

Objavljeno: Četrtek, 22.12.2016    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
21. 12. je v okolici Sevnice neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo ter odtujil denar in zlat nakit. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

Občan ni mogel v avtomobil
21. 12. ob 16.50 so posredovali gasilci PGE Krško v Ulici 11. novembra v Leskovcu pri Krškem, kjer so občanu s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

Ostala obvestila s Policijske uprave Novo mesto
Policisti PU Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 139 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba hudo poškodovala, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 11 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Dvema kršiteljema cestnoprometnih predpisov so zasegli vozila. Posredovali so zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Elektrodela v sevniški občini
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 22. 12. 2016, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništva Sevnica, in sicer na območju transformatorskih postaj Podvrh, Trnovec, Komorivec, Pusti vrh, Priklence, Krajna Brda, Krajna Brda 2, Poklek in Selce med 8. in 13.30 ter na območju transformatorskih postaj Miški vrh, Završe, Zabukovje, Laše, Mrzla Planina vas in Zalog med 8. in 14. uro.
« Nazaj na seznam
»