Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Že zjutraj z avtom na bok

Objavljeno: Ponedeljek, 10.06.2024    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
Prometna

Kombinirano vozilo je pristalo na boku.

Danes ob 6.12 je na regionalni cesti Boštanj-Krško v naselju Radna v sevniški občini prišlo do naleta osebnega in kombiniranega vozila.

Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, postavili kombinirano vozilo na kolesa in nudili pomoč reševalcem. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali v SB Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 17.32 je v Brestanici, občina Krško, prišlo do naleta osebnega vozila v tovorno vozilo. Poškodovana je bila ena oseba. Posredovali so gasilci PGE Krško in reševalci NMP Krško.

Ob 23.35 je na Cesti 4. julija v Krškem osebno vozilo trčilo v varnostno ograjo. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so kraj zavarovali in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Prekinitve oskrbe z električno energijo

Ob 9.53 je na področju Podbočja, občina Krško, zaradi okvare na daljnovodu motena oskrba z električno energijo. Okvaro so do 13. ure odpravili dežurni delavci Elektro Celje.

Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 14.19 je v bližini Maistrove ulice v Brežicah gorel manjši kup odpadnega papirja. Gasilci PGD Brežice so požar pogasili.

Ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štirinajst pozivov za nujno medicinsko pomoč.

Vir: ReCO Brežice, foto: PGD Sevnica
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

Vesele praznike!

13.12.2020 | Redakcija

Pravica do ribolova in krivolov