Časopis za pokrajino Posavje
20.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Premiera nove igre leskovških gledališčnikov Pica, da te kap!

Objavljeno: Sreda, 17.01.2018    Rubrika: KULTURA Redakcija
5. poletni vecer v parku (42)

Režiserka igre, ki jo bodo leskovški gledališčniki premierno uprizorili prihajajoči vikend, je Vesna Šinko (foto: arhiv PO)

Kulturno društvo Leskovec pri Krškem vabi v petek, 19. 1., in v soboto, 20. 1., ob 19.00 v OŠ Leskovec pri Krškem na premiero nove gledališke igre, pikantne komedije - PICA, DA TE KAP!

Avtorica teksta Darllene Craviotto je uspešna kalifornijska scenaristka in režiserka.  Tokrat so njeno gledališko delo Pica, da te kap! (v originalu PIZZAMAN ) izbrali gledališčniki Kulturnega društva Leskovec pri Krškem.

Kratko o vsebini komedije: Julija in Ana sta sostanovalki v najemniškem stanovanju. Julija je ostala brez službe, Anin fant pa je šel nazaj k svoji ženi. Julija si privošči pijačo, Ana pa je prepričana, da na prazen želodec ne more prebolevati tipa. Vstopi dostavljavec pic, ki se strinja, da bo z njima spil pivo. Večer se odvije divje, jezno, nepričakovano in zelo smešno ...

V KD Leskovec pri Krškem naprošajo obiskovalce, da si zaradi omejenega števila sedežev karte predhodno rezervirate na telefonski številki 041 849 857 (Janez Kerin) ali preko spletnega elektronskega naslova: info@kd-leskovec.si

Vir: KD Leskovec




 
« Nazaj na seznam
»