Časopis za pokrajino Posavje
22.09.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE Kulturni dom Krško- Kako so v Kulturnem domu Krško naslovili prihajajočo gledališko sezono?

Objavljeno: Torek, 21.09.2021    Rubrika: Lepa leta v Posavju Redakcija
Objave na FB Posavski obzornik
Organizatorja nagradne igre sta Posavski obzornik (Zavod Neviodunum, Trg Matije Gubca 3, 8270 Krško) in Kulturni dom Krško (Trg Matije Gubca 2, 8270 Krško). Nagradna igra ni v nobeni povezavi, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani omrežja Facebook. Namen nagradne igre je promocija kulturnih dogodkov.

POTEK, SODELOVANJE in TRAJANJE v NAGRADNI IGRI

Nagradna igra je objavljena in poteka na Facebook strani Posavski obzornik.
V nagradni igri lahko sodeluje vsak državljan RS, ki bo v času trajanja nagradne igre IZPOLNIL POGOJE za sodelovanje v nagradni igri, ki so:

✅ ZAPIŠI pravilen odgovor na zastavljeno vprašanje

✅ OZNAČI prijatelja/ico pod objavo nagradne igre, s katero/im bi si ogledal/a predstavo v sklopu gledališkega abonmaja

Nagradna igra traja od  21. septembra 2021 od 20. ure do 28. septembra 2021 do 20. ure. Vsi, ki bodo do vključno 28. septembra 2021 (20:00) izpolnili zgoraj navedene pogoje, bodo sodelovali v žrebanju za nagrado. Odgovori vseh oseb, ki bodo izpolnile pogoje za sodelovanje v nagradni igri po končanem datumu, ne bodo upoštevani.

NAGRADA, ŽREBANJE in PREVZEM NAGRADE
Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali 3 srečne nagrajence/nagrajenke, ki bodo prejeli nagrade -  1. dve vstopnici za ogled predstave Zelenega ali Modrega abonmaja; 2. dve vstopnici za ogled predstave Rumenega abonmaja; 3. družinska vstopnica za ogled gradu Rajhenburg

Komisijo za nadzor nagradnega žrebanja sestavljajo: Rok Retelj, Bojana Kunej Rožman, Matjaž Mirt in Maruša Mavsar. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Nagrade niso zamenljive za druge produkte in niso izplačljive v gotovini.

Ime nagrajenca/nagrajenke bo objavljeno v sklopu Facebook objave nagradne igre dne 28. september 2021. Nagrajenci so dolžni pisno, v skladu z navodili, ki jih prejmejo ob obvestilu, potrditi prevzem nagrade in sporočiti svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko datum rojstva) in sicer najkasneje v roku 2 dni od prejema obvestila o nagradi.

Če nagrajenec v navedenem roku ne sporoči svojih osebnih podatkov ali nagrade ne prevzame oz. če nagrajenca ni mogoče obvestiti oz. mu ni mogoče izročiti nagrade, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti. V tem primeru se mu nagrada ne podeli, organizator pa je prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in GDPR ter jih obdeloval izključno za namen te nagradne igre.

KONČNE DOLOČBE
Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil izvedbe nagrade igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave, ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah nagradne igre bo organizator udeležence obveščal na facebook strani Posavski obzornik.
« Nazaj na seznam
»