Časopis za pokrajino Posavje
14.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE Sonni zahodi Posavja'

Objavljeno: Sreda, 20.07.2022    Rubrika: Lepa leta v Posavju Redakcija
soncni-zahod
Organizatorja nagradne igre sta Posavski obzornik (Zavod Neviodunum, Trg Matije Gubca 3, 8270 Krško) in Pivnica Apolon Krško. Nagradna igra ni v nobeni povezavi, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani omrežja Facebook. Namen nagradne igre je sodelovanje z bralci.

POTEK, SODELOVANJE in TRAJANJE v NAGRADNI IGRI

Nagradna igra je objavljena in poteka na Facebook strani:
V nagradni igri lahko sodeluje vsak državljan RS, ki bo v času trajanja nagradne igre IZPOLNIL POGOJE za sodelovanje v nagradni igri, ki so:

✅ POŠLJI svojo fotografijo sončnega zahoda v Posavju na nagradna.igra@posavje.info.

Nagradna igra traja od 20.7.2022 od 14. ure do 25.7.2022 do 20. ure. Vsi, ki bodo do vključno 25.7.2022 (20:00) izpolnili zgoraj navedene pogoje, bodo sodelovali pri nagradni igri. Fotografije vseh oseb, ki bodo izpolnile pogoje za sodelovanje v nagradni igri po končanem datumu, ne bodo upoštevane.

NAGRADA, IZBOR in PREVZEM NAGRADE

Fotografije vseh sodelujočih, ki bodo izpolnili zgoraj navedene pogoje, bomo objavili na naši Facebook strani, na kateri bodo naši bralci in sledilci z všečki izbrali zmagovalno fotografijo. Avtor izbrane fotografije bo prejel romantično večerjo za dva (plošča Apolon in pijača za dve osebi).

Komisijo za nadzor nagradne igre sestavljajo: Rok Retelj, Bojana Kunej Rožman, Matjaž Mirt in Maruša Mavsar. Rezultati nagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Nagrada ni zamenljiva za druge produkte in ni izplačljiva v gotovini.

Ime nagrajenca/nagrajenke bo objavljeno v sklopu Facebook objave nagradne igre. Nagrajenec je dolžen pisno, v skladu z navodili, ki jih prejme ob obvestilu, potrditi prevzem nagrade in sporočiti svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko) in sicer najkasneje v roku 2 dni od prejema obvestila o nagradi.

Če nagrajenec v navedenem roku ne sporoči svojih osebnih podatkov ali nagrade ne prevzame oz. če nagrajenca ni mogoče obvestiti oz. mu ni mogoče izročiti nagrade, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti. V tem primeru se mu nagrada ne podeli, organizator pa je prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in GDPR ter jih obdeloval izključno za namen te nagradne igre.

KONČNE DOLOČBE

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil izvedbe nagrade igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave, ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah nagradne igre bo organizator udeležence obveščal na Facebook strani Posavski obzornik.
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

26.04.2024 | Redakcija

15 pomladi Vite Marin

04.03.2023 | Redakcija

Vodnik za svečane priložnosti