Časopis za pokrajino Posavje
19.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dan po naše v Pišecah

Objavljeno: Četrtek, 24.06.2021    Rubrika: Mladi Posavci poročajo Bralci pišejo
krka1
V četrtek, 24. 6., smo zaključili šolsko leto 2020/21 z glasbo, plesom, čestitkami za uspehe, podelitvijo priznanj, lepimi željami za počitnice. DAN PO NAŠE smo poimenovali naš kulturni dan.

Zjutraj sta šolo obiskali delavki AVTOKRKE in Kaji Lesinšek podarili nagrado za odlično pesmico, ki jo je napisala za literarni natečaj. Njen razred pa je prejel bon v vrednosti 500 EUR.

d8
Na prireditvi (pod taktirko Tanje Plevnik in Katje Kobe), ki je potekala v domu (varnostna razdalja med stoli, maske na obrazu), smo obeležili praznik, nato pa uživali v točkah, ki so jih pripravili učenci vseh razredov. Prvo- in drugošolci (mentorici Katja Berkovič in Karmen Levak) so zaplesali, prav tako tretje- in četrtošolci (mentorica Romana Žnideršič), ki so poleg plesne točke pripravili tudi zanimiv filmček, peto- in šestošolci (mentor Matjaž Vrešak) so odigrali socialno igro Kdo se skriva pod masko, sedmošolci skeč 7. razred nima talenta, osmošolci (mentorica Brigita Vahen) pa posneli video o tem, kako se snema filmske prizore v Hollywoodu in kako pri nas v Pišecah.

Gospa ravnateljica Nuška Ogorevc je z velikim veseljem nagradila učence, ki so dosegli izjemne rezultate na področju tekmovanj in same petice, izpostaviti velja zlato veselošolko Tinkaro Dušič.

Vsi učenci so prejeli tudi izvod Maksovih novic, šolskega glasila, ki so ga letos oblikovali učenci izbirnega predmeta ŠOLSKO NOVINARSTVO.

Po kosilu, kjer ni manjkalo sladoleda, smo si zaželeli lepe, tople, brezskrbne, dolge počitnice … v upanju, da se v naslednjem šolskem letu ves čas družimo v šoli, čim manj preko videokonferenc.

BREZSKRBNO VROČE IN PRIJETNO POLETJE ŽELIMO TUDI VSEM VAM!

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte