Časopis za pokrajino Posavje
20.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prireditev je uspela

Objavljeno: Ponedeljek, 11.04.2022    Rubrika: Mladi Posavci poročajo Bralci pišejo
20220407_164335
V četrtek, 7. aprila 2022, je bil za skupini C11 IN C12 iz Vrtca Krško prav poseben dan, na katerega smo res nestrpno čakali in se veselo pripravljali.

V večnamensko dvorano v Dolenji vasi smo povabili mamice, atije, bratce in sestrice, babice in dedke in odziv povabljenih na vabilo je bil več kot odličen, saj smo napolnili dvorano do zadnjega kotička. Predstavili smo se s pozdravno pesmijo, razgibali smo telo ob telovadbi, preverili smo vremenska poročila, se v mislih odpravili v gozd ter poiskali zvito lisičko, očete smo razveselili z dvema deklamacijama, mamice pa s posebno izbranimi pesmimi. Biseri sreče pa je bila zadnja pesem, s katero smo očarali vse povabljene.

Na poseben dan smo se pripravljali že v dopoldanskem času, saj smo za povabljene z vso ljubeznijo zgnetli in spekli piškote ter jih na koncu sladko presenetili.

Odziv vseh povabljenih je bil res čudovit in iskrene zahvale ter misli so nam pomenile veliko. To je največja nagrada za otroke in za zaposlene, da delamo dobro, se vsakodnevno trudimo in poskrbimo, da se imamo lepo.

V prihodnosti pa si želimo, da bo še več tako prijetnih skupnih trenutkov.

Zapisala: Maja Kralj, foto: starši otrok
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

14.05.2022 | Mladi Posavci poročajo

Na obisku pri Posavskem obzorniku

17.05.2022 | Mladi Posavci poročajo

​Podboški vrtičkarji na obisku pri gasilcih